Nová inovativní služba na Internetu -www.videopohlednice.cz spuštěna

11. 12. 2007

[Tisková zpráva] Obohatit o video mohou nyní uživatelé svoje vánoční a novoroční elektronická přání posílaná prostřednictvím Internetu. Služba byla vytvořena společností FunPower ve spolupráci se společností Telefónica O2.

Praha, 11. prosince 2007 – Inovativní služba sjednocuje koncept zasílání elektronických pohlednic s rychle rostoucím fenoménem internetového videa a přichází právě včas – před Vánočními a Novoročními svátky.

Na webové adrese www.videopohled­nice.cz mohou nyní uživatelé nové služby prostřednictvím internetu posílat vánoční a novoroční přání, které obsahuje kromě tematického obrázku a textu také video zprávu.

Nová služba, kterou vytvořila česká společnost zabývající se webovými službami FunPower s.r.o. ve spolupráci s telekomunikačním operátorem Telefonica O2 Czech Republic je pro všechny uživatele zcela zdarma.

Služba je velice jednoduchá a umožňuje uživatelům vytvořit elektronickou pohlednici prostřednictvím širokého výběru pozadí, textu a videí (tematických, humorných, emocionálních) přesně podle přání tvůrce. Uživatelé mohou upravit či doplnit předpřipravené texty, nebo si vytvořit text vlastní. Mimo to je zde možnost nahrát a přidat své vlastní video, které si uživatelé sami vytvoří a umístit jej do předpřipravených šablon, což je nejinovativnější funkce této služby. Poté mohou uživatelé vytvořenou videopohlednici okamžitě odeslat prostřednictvím integrovaného e-mailového rozhraní.

„Posílání elektronických přání a posílání videí přátelům a rodině – to jsou dvě velice populární služby na internetu, takže byla jen otázka času, kdy se tyto dvě dynamické technologie propojí“, poznamenává David Hác, Managing Director společnosti FunPower. „Těší nás, že jsme prvním subjektem na českém internetu a zároveň jedním z prvních serverů na světě, který přináší tuto pokrokovou službu. To mimo jiné ukazuje, že i společnost naší velikosti může konkurovat svojí progresivitou daleko větším společnostem, jako je například YouTUBE™.“

„Videopohlednice jsou skutečně originální způsob, jak někomu popřát k Novému roku,“ dodává Jana Vyhlídalová, manažerka marketingové komunikace Telefónica O2. „S přáním, abyste byli i příští rok stále spolu, se připojujeme i my.“

Podle Davida Háce FunPower pracuje na rozšíření své služby videopohlednice pro použití při všech příležitostech, jako například narozeniny, svátek, svatba, výročí, promoce, Sv. valentýn apod. Navíc, FunPower nabizi na svem internetovém portálu pro sdileni videa – N-JOY.CZ (www.n-joy.cz) novinku, která uživatelům umožňuje okamžité vytvoření video pohlednice z mnoha videoklipů uložených na tomto portálu (v současné době jich je více než 12 000).

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem