XANADU a HP hledají nejstarší plotr v České republice

31. 5. 2010

[Tisková zpráva] Nový model HP Designjet 111 získá majitel nejstaršího funkčního plotru stejné značky, dárky pak i ostatní účastníci

Praha, Pardubice, České Budějovice, 31. května 2010 – Akciová společnost XANADU, dodavatel řešení a služeb v oblasti informačních technologií, a společnost HP, výrobce špičkových velkoformátových tiskáren, se rozhodly ocenit uživatele, kteří provozují staré, ale dodnes spolehlivé typy plotrů. Majitel nejstaršího funkčního modelu s logem HP se může těšit na zbrusu novou velkoformátovou tiskárnu HP, která byla představena právě v těchto dnech. Soutěž je otevřena všem uživatelům z České republiky a potrvá až do 1. září 2010.

V řadě českých firem a organizací dodnes věrně slouží plotry a velkoformátové tiskárny z devadesátých let minulého století. Někde ještě fungují i staré perové plotry prohánějící pisátka po rolích papíru. Majitel toho úplně nejstaršího funkčního plotru HP (formátu alespoň A1) v České republice, si v této soutěži odnese hlavní cenu – zbrusu novou velkoformátovou tiskárnu HP Designjet 111r. Pro prvních 200 účastníků, kteří nezískají hlavní cenu, ale přesto splní soutěžní podmínky, je navíc přichystána 45m role kvalitního, značkového papíru HP Universal Bond Paper.

Podmínky soutěže
Soutěž je určena všem jednotlivcům i organizacím, kteří dodnes vlastní starý, ale dosud funkční plotr HP formátu alespoň A1. Vítěz soutěže bude moci předvést svůj plotr v akci. Všichni zájemci o účast v soutěži se mohou do 1. září 2010 přihlásit zde: www.xanadu.cz/nej­starsi-plotr.

„HP vyrábí plotry již od osmdesátých let minulého století. Díky spolehlivosti a vysoké užitné hodnotě si získaly velký věhlas v celé řadě oborů i v České republice,“ dodává Tomáš Netolický, ředitel společnosti XANADU. „Se společností HP, s níž nás pojí nejvyšší stupeň obchodního a servisního partnerství i dlouholetá spolupráce, jsme se rozhodli odměnit uživatele těch vůbec nejstarších plotrů. Dodnes na ně často nedají dopustit a udržují je v provozuschopném stavu. Tito věrní uživatelé plotrů HP si bezpochyby zasluhují ocenění již za svou péči o unikátní technologické dědictví.“

O společnosti XANADU
XANADU a.s. je předním poskytovatelem řešení a služeb v oblastech CAD, GIS, IT infrastruktury a vývoje softwaru se zaměřením na střední a velké společnosti nebo organizace centrální správy a samosprávy, včetně středního a vysokého školství v České republice i v zahraničí. XANADU na českém trhu působí již devatenáctým rokem, má status Gold Partner společností Autodesk, HP a Microsoft.

Více informací: www.xanadu.cz. Další zajímavé zdroje: www.cadforum.cz, blog.xanadu.cz, budweiser.xana­du.cz.

Lupa.cz: Slevové šílenství je tu. Kde nakoupit na Black Friday?

Slevové šílenství je tu. Kde nakoupit na Black Friday?

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

120na80.cz: Horní cesty dýchací. Zkuste fytofarmaka

Horní cesty dýchací. Zkuste fytofarmaka

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV