Na Stavebním veletrhu představí XANADU komplexní nabídku řešení pro architekty a stavební inženýry, včetně nejmodernějších aplikací řady Autodesk 2009

15. 4. 2008

[Tisková zpráva] Praha, Pardubice, České Budějovice, 14. dubna 2008 – Akciová společnost XANADU, dodavatel řešení a služeb v oblasti informačních technologií, se i letos aktivně zúčastní tradičního Stavebního veletrhu v Brně. Pro všechny návštěvníky bude v pavilonu B připravena expozice s přehledem nejmodernějších řešení pro počítačovou podporu architektonického i stavebního navrhování.

Stavební veletrhy v Brně patří rozsahem k ojedinělým výstavám nejen v České republice, ale i v rámci celého středoevropského regionu. Každý rok se těší obrovskému zájmu vystavujících (vloni přes 1400 firem z 24 zemí) i návštěvníků z řad odborné i laické veřejnosti. I letos pořadatel očekává atakování hranice sta tisíc příchozích.

Společnost XANADU se veletrhu pravidelně účastní a každý rok zde představuje nejzajímavější technologie, které značně usnadňují každodenní práci architektů i stavebních inženýrů. Letos zve společnost všechny zájemce, partnery i odbornou veřejnost do pavilonu B a stánku č. 60, který bude otevřen po celou dobu výstavy, tj. od 22. až do 26. dubna 2008.

„S tisíci našich zákazníků a uživatelů CAD aplikací se pravidelně setkáváme elektronicky, například na stránkách CADForum.cz. My i zákazníci ale vždy vítáme také možnost osobního kontaktu,“ dodává Vladimír MICHL, manažer rozvoje společnosti XANADU. „Spolu s naší tradiční podzimní konferencí je právě brněnský veletrh IBF jednou z největších příležitostí pro taková osobní setkání i diskusi nad novými možnostmi v oblasti projektování.“

Žhavé novinky naleznete v Brně na stánku XANADU
V rámci komplexního portfolia aplikací pro architekturu a stavební projektování představí zástupci společnosti v Brně také několik novinek z produkce firmy Autodesk. Návštěvníci se tak mohou těšit na ukázky těchto aplikací:

• Revit Architecture 2009 – 3D CAD řešení pro parametrické projektování budov na bázi tzv. Informačního modelování budov (BIM) – www.xanadu.cz/re­vit,
  • AutoCAD Architecture 2009 – stavařská verze AutoCADu pro efektivnější tvorbu architektonických návrhů a stavebních projektů – www.xanadu.cz/a­cada,
  • AutoCAD Map 3D 2009 – CAD aplikace zaměřená na mapování, urbanismus, GIS a práci s geoprostorovými daty – www.xanadu.cz/map,
  • AutoCAD Civil 3D 2009 – specializovaný CAD nástroj pro projektanty liniových a inženýrských staveb, pozemkových úprav a geodety – www.xanadu.cz/ci­vil3d,
  • Autodesk Impression – novinka nabízející kreslicí nástroje pro asociativní dotváření vizuálně atraktivních výstupů z CAD aplikací – www.xanadu.cz/im­pression.

Nebude chybět ani ukázka nasazení publikačního formátu DWFx pod operačním systémem Windows Vista či demonstrace názorného připomínkovacího procesu s řešeními Design Review 2009 a iProject. Většina z představených aplikací řady Autodesk 2009 již bude disponovat i ukázkovou verzí české lokalizace.

Vitalia.cz: Pečete cukroví a zbyl vám bílek?

Pečete cukroví a zbyl vám bílek?

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Podnikatel.cz: S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Lupa.cz: Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem