XANADU získává od Autodesku akreditaci na nejvyšší úroveň – Premier Solutions Provider

[Tisková zpráva] Praha, Pardubice, České Budějovice, 19. dubna 2008 – Akciová společnost XANADU, dodavatel řešení a služeb v oblasti informačních technologií, je tradičním partnerem Autodesku v České republice, o čemž svědčí i každoroční ocenění pro největšího prodejce, které společnost získává nepřetržitě již od roku 1994. Autodesk nyní společnost akreditoval nejvyšším stupněm partnerství, kterým je Premier Solutions Provider (PSP).

XANADU dodává zákazníkům komplexní CAD/CAM a GIS/FM řešení pro oblasti strojírenství a výrobního průmyslu, architektury a stavebnictví, mapování, správy majetku a dalších geoprostorových aplikací. Společnost se stává vůbec prvním prodejcem z oblasti geoprostorových (geospatial) řešení u nás s nejvyšším stupněm akreditace společnosti Autodesk. Získání tohoto titulu je výsledkem dlouhodobé kvalitní práce týmu odborníků a managementu firmy, stejně tak i úspěchu na poli před- a poprodejních služeb, které zákazníkům přinášejí potřebnou přidanou hodnotu, urychlují jejich přechod na nová řešení a přispívají tak k rychlé návratnosti investic do moderních softwarových technologií Autodesk.

„XANADU dodává řešení Autodesk již od roku 1991 a toto dlouholeté úzké partnerství přináší výhody jak nám, tak zejména našim zákazníkům. Od počátku jsme se soustředili nejen na poskytování komplexního portfolia špičkových CAD aplikací, ale také na vlastní vývoj, odbornou podporu a úzký kontakt s uživateli," říká Tomáš NETOLICKÝ, ředitel společnosti XANADU. „Naše firma vykazuje dlouhodobý ekonomický růst, v minulém roce jsme ale posílili také personálně – v pětici poboček v České republice tak nyní působí již 85 zaměstnanců."

O statutu partnerství Premier Solutions Provider
Partner se statutem autorizovaného prodejce „PSP“ je certifikován na poskytování rozšířených předprodejních a poprodejních služeb a řešení firmy Autodesk. Má k dispozici tým specializovaných odborníků zajišťujících nejvyšší úroveň technické podpory, je autorizován k poskytování mezinárodně platných produktových školení, má vyškolené pracovníky, kteří zákazníkovi umožní efektivně nasadit CAD/GIS řešení a dosáhnout očekávané návratnosti investic, má také reference dokazující úspěšné implementace.

O společnosti XANADU
XANADU je předním poskytovatelem řešení a služeb v oblastech CAD, GIS, IT infrastruktury a vývoje software se zaměřením na střední a velké společnosti nebo organizace centrální správy a samosprávy, včetně středního a vysokého školství v České republice i v zahraničí. Firma je aktivním členem Autodesk Developer Network a vyvíjí CAD a GIS aplikace prodávané po celém světě. Kromě statutu Autodesk Premier Solutions Provider pro oblast Geospatial má firma také certifikaci Autodesk Training Center. Silná partnerství však překračují oblast CAx aplikací, o čemž svědčí například status HP Preferred Partner 2008 a řada dalších. XANADU na českém trhu úspěšně působí již sedmnáctým rokem. Více na www.xanadu.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).