Xbox Live od 10. listopadu konečně i v České republice!

[Tisková zpráva] Praha, 12. října 2010 – Společnost Microsoft dnes oznámila datum spuštění služby Xbox Live v České republice. Čeští uživatelé konzole Xbox 360 ji budou moci oficiálně využívat již 10. listopadu. Xbox Live nabídne oficiální podporu multiplayerového hraní s více než 21 miliony hráčů z celého světa a přístup k tisícům stahovatelných arkádových hříček Xbox Live Arcade. Hráči se mohou těšit také na kategorii her Games on Demand, kde jsou k dispozici oblíbené tituly určené k okamžitému stažení. Zážitek a zábavu z již známých titulů doplní stahovatelný obsah v podobě dalších kampaní, postav, předmětů nebo nových mapových balíčků. Hrací doba u jednotlivých titulů se tak prodlouží až o několik desítek hodin.

Uživatelé, kteří již mají svůj účet, mají možnost bezplatné migrace ze zahraničních zemí na lokální verzi služby Xbox Live. Proces migrace zachovává dosavadní profil hráče včetně jeho dosaženého game skóre, odemknutých achievementů nebo zůstatku oficiálních Microsoft bodů.

Službu Xbox Live je možné získat ve dvou variantách – stříbrné a zlaté. Bezplatné stříbrné členství využijí hráči ke stahování herních přídavků a multimediálního obsahu. Prémiový zlatý účet je ideální pro všechny uživatele, kteří chtějí porovnat síly s přáteli hraním mutiplayerových her včetně nadcházejících titulů pro pohybový senzor Kinect. Aplikace Video Kinect umožňující videotelefonování s přáteli prostřednictvím kamery Kinectu je určeno rovněž pouze „zlatým“ členům.

Doporučená cena ročního zlatého členství je 1 599 Kč. V rámci promo akce získají zákazníci navíc dva měsíce zcela zdarma. Čtvrtletní varianta vyjde hráče na 599 Kč. Cena oficiálních Microsoft bodů je stanovena na 349 Kč za 800 bodů, resp. 799 Kč za 2100 bodů.

Více informací o migraci účtu naleznete na www.xbox.com/Cs-cz/live/faq.htm.

Další informace o Xbox Live v České republice jsou k dispozici na www.xbox.com/Cs-cz/live/defau­lt.htm.

O konzoli Xbox 360
Xbox 360 je nejvýkonnější videoherní a zábavní systém, přinášející nejlepší hry a jedinečný zážitek v oblasti digitální zábavy, která hráče naprosto pohltí. Konzole slouží jako multimediální centrum domácí zábavy, které kromě hraní nabízí například přehrávání filmů, poslech hudby či prohlížení fotografií. V současné době je na konzoli Xbox 360 dostupných více než 400 her ve vysokém rozlišení a samotná konzole je dostupná téměř ve 36 zemích. Více informací můžete najít na www.xbox.cz.

O službě Xbox Live
Služba Xbox Live je největší herní a multimediální síť sdružující více než 23 milionů hráčů ve 26 zemích po celém světě. Vedle podpory hry více hráčů v nejlepších hrách nabízí i rozsáhlou knihovnu audia a videa na vyžádání. Prémiové členství Xbox Live Gold poskytuje hráčům unikátní výhody a přístup k nejpopulárnějšímu obsahu a službám. Více informací o Xbox Live naleznete na www.xbox.cz/live.

O společnosti Microsoft
Společnost Microsoft (NASDAQ „MSFT“) byla založena v roce 1975 a je světovým lídrem v poskytování softwaru, služeb a řešení, které pomáhají lidem a firmám po celém světě plně realizovat jejich potenciál.

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Podnikatel.cz: Zařízení pro EET zbytečně, vrátí vám peníze

Zařízení pro EET zbytečně, vrátí vám peníze

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů