Xerox ČR s novou tváří v top managementu

[Tisková zpráva] Na pozici finančního ředitele pro Českou republiku nastoupil Idris Kaboglu, který dříve působil v turecké pobočce společnosti

Praha, 15. listopadu 2007 – na pozici finančního ředitele společnosti Xerox Czech Republic byl v říjnu jmenován Idris Kaboglu (34). Do Prahy přichází z turecké pobočky Xeroxu, kde působil jako finanční controller. Dosavadní finanční ředitel Libor Holík (35) postoupil na pozici generálního ředitele slovenské pobočky.

„Role finančního ředitele je v naší společnosti velmi důležitá. Vedle přesného vedení agend statutárního, daňového i korporátního reportingu musí ředitel vytvářet podmínky pro rozvoj celé pobočky i marketingových aktivit v regionu. Jsme proto rádi, že Idris tuto výzvu přijal a obohatí náš tým mimo jiné o svou mezinárodní zkušenost,“ říká Petr Sichrovský, generální ředitel Xeroxu ČR.

„Na své nové pozici budu zodpovědný za kompletní finanční management a interní audit české pobočky, včetně operativního a strategického plánování. Těší mě, že mohu díky svému jmenování poznat jinou zemi a nové kolegy,“ říká Idris Kaboglu, nový finanční ředitel pro Xerox ČR.

I. Kaboglu je svobodný, rád relaxuje u počítačových her nebo návštěvou kina a je velkým fanouškem fotbalu.

Xerox Czech Republic prodává na našem trhu publikační tiskové systémy, černobílé a plnobarevné multifunkční kopírovací stroje s faxy a tiskárnami, velkoformátové stroje a tiskárny, stejně jako software pro document management. Ke všem strojům dodává Xerox i spotřební materiál a poskytuje kompletní servis a údržbu. Do nabídky firmy rovněž patří celá škála služeb od pronájmu strojů až po sofistikovaný outsourcing. Outsourcingu se věnuje celá samostatná divize XGS (Xerox Global Services).

Více informací o firmě Xerox naleznete na adrese www.xerox.cz.