Xerox mezi vizionáři na trhu správy podnikového obsahu

[Tisková zpráva] Praha, 9. března – Společnost Xerox, lídr v oblasti řízení obchodních procesů a správy dokumentů, byla zařazena do kvadrantu vizionářů ve zprávě Magic Quadrant pro správu podnikového obsahu (ECM) vydané společností Gartner.

Nástroje ECM pomáhají  firmám spravovat data a dokumenty. Sada společnosti Xerox pro správu různorodého obsahu zahrnuje řešení Xerox DocuShare® a také hostovaná řešení určená pro právnické a hypoteční firmy. Kapacity řešení Xeroxu pro ECM dále zvyšují nástroje společnosti Affiliated Computer Services (ACS), které rozšiřují zdroje pro správu obsahu do firem všech velikostí a ve všech odvětvích.

„Věříme, že pozice Xeroxu ve zprávě společnosti Gartner odpovídá našim snahám poskytovat technologie a služby, které naši zákazníci potřebují pro efektivní správu dokumentů a dat. Jedině tak se mohou plně zaměřit na své vlastní podnikání,“ řekl Stephen Cronin, prezident divize Global Document Outsourcing společnosti Xerox.

Řešení Xerox pro ECM zlepšují podnikové operace ve front- i back-office, v IT a ve vertikálních řešeních, takže dokumenty a obsah lze spravovat jednoduše a bezpečně.

Další řešení Xerox:

• BlitzDocs® Collaboration Suite – bezpapírové řešení, které urychluje proces zpracování hypotéky pro dlužníky a věřitele.
  • Xerox Litigation Services – vlastní platforma pro prohlížení s výkonnými vyhledávacími a analytickými možnostmi, které zrychlují prohlížení dokumentů.
  • Online Document Management – škálovatelné hostované úložiště snímků používané pro automatizaci účetních služeb a služeb podatelny.
  • MIDAS+ Healthcare Suite – integrovaná sada softwarových aplikací, která je nainstalovaná ve více než 1200 nemocnicích, představuje klíčové řešení pro zdravotnickou reformu, včetně řízení péče o pacienty, správy rizik, zvyšování výkonnosti, srovnávacích dat a povinných výkazů.
  • Document Approval Routing Tracking – webové řešení používané pro automatizaci schvalování dokumentů ve financích a účetnictví.

Magic Quadrant je výzkumný nástroj vyvinutý společností Gartner a představuje vizuální znázornění směrování trhu, jeho vyspělosti a účastníků a vyhodnocuje společnosti podle úplnosti jejich vize a schopnosti ji realizovat.

O zprávě  Magic Quadrant

Magic Quadrant je pro rok 2010 chráněn autorskými právy společnosti Gartner a je použitý s jejím souhlasem. Magic Quadrant je grafickým vyjádřením trhu v určitém časovém období. Znázorňuje analýzy společnosti Gartner, jak příslušní dodavatelé naplňují kritéria definované společností Gartner pro daný trh. Společnost nepodporuje žádného dodavatele, výrobek či službu uvedené ve zprávě a nedoporučuje uživatelům, aby si vybrali pouze dodavatele zařazené do kvadrantu „lídrů“. Magic Quadrant je zamýšlen výhradně jako výzkumný nástroj a není chápán jako konkrétní vodítko k činnosti. Společnost Gartner odmítá veškeré záruky, vyjádřené či naznačené, s ohledem na tento výzkum, včetně veškerých záruk schopnosti obchodovat nebo způsobilosti ke konkrétním účelům.

-XXX-

Xerox je přední světová společnost v oblasti obchodních procesů a správy dokumentů. Díky svému širokému portfoliu technologií a služeb poskytuje Xerox svým klientům kancelářskou podporu, která jim umožňuje plně se soustředit na vlastní podnikání. Společnost Xerox dodává špičkové technologie pro správu dokumentů, služby, software a originální spotřební materiál pro výrobní a kancelářská prostředí jakéhokoli rozsahu. Prostřednictvím společnosti ACS, která je součástí firmy Xerox od února 2010, nabízí také široký outsourcing obchodních procesů a IT služeb, včetně zpracování dat, řízení lidských zdrojů, podpory oddělení financí a služeb, řízení vztahů se zákazníky pro komerční firmy a státní správu po celém světě. 136 tisíc zaměstnanců společnosti Xerox pečuje o zákazníky ve více než 160 zemích světa.

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů