Xerox na veletrhu EmbaxPrint poukáže na přednosti digitálního tisku

[Tisková zpráva] Praha, 4. května 2009 – Společnost Xerox se jako tradičně zúčastní blížícího se veletrhu EmbaxPrint 2009. Na brněnském výstavišti ukáže své nejzajímavější stroje a aplikace z oblasti digitálního tisku. Tímto směrem se bude ubírat celý letošní ročník veletrhu, který se řadí k nejvýznamnějším oborovým prezentacím obalového, tiskařského a papírenského průmyslu ve střední Evropě. Motto jubilejního 25. ročníku veletrhu zní „Vstříc novým technologiím“.

V rámci prezentací bude Xerox představen jako partner, poradce, konzultant a dodavatel řešení a technologií. Návštěvníci veletrhu budou mít možnost seznámit se s komplexním zpracování zakázek – od jejich přijetí, využívaných tiskových technologií, kontroly zpracování dat v průběhu tisku až po finální aplikace.

Na všech vystavovaných zařízeních budou k vidění finální produkty soustředěné především kolem aplikací z oblasti personalizovaného a malonákladového tisku, na digitální tisk knih, fotoalb, manuálů, transakčních tiskovin a jiných. Návštěvníci stánku si v praxi ověří kvalitu a rychlost zpracování, jednoduchost obsluhy a spolehlivost jednotlivých zařízení. Z tiskových technologií bude Xerox prezentovat např. stroje DC 5000, Xerox 700 DCP, Nuveru nebo velkoformátové zařízení 8254, ze softwarových řešení např. Web Services, Glossmark nebo Album Maker.

Stánek společnosti Xerox bude umístěn v pavilonu G1. Některé stroje bude možné shlédnout na stáncích obchodních partnerů – společností SPIN SERVICE s.r.o. a FORMICA CZ s.r.o. EmbaxPrint 2009, který bude probíhat od 19. do 22. května 2009, představuje ucelenou přehlídku materiálů, strojů a technologií obalového, tiskařského a papírenského průmyslu. Věnuje se také novým trendům v oblasti grafického designu, předtiskové přípravy a reklamní produkce, která je s obalem a tiskem stále více provázána. Na výstavě se představí domácí i zahraniční odborníci, zástupci tiskáren, koncoví uživatelé i zákazníci.

XEROX CZECH REPUBLIC prodává na našem trhu publikační tiskové systémy, černobílé a plnobarevné multifunkční kopírovací stroje s faxy a tiskárnami, velkoformátové stroje a tiskárny, stejně jako software pro document management. Ke všem strojům dodává Xerox i spotřební materiál a poskytuje kompletní servis a údržbu. Do nabídky firmy rovněž patří celá škála služeb v oblasti tvorby, zpracování, archivace a řízení toku dokumentů s cílem eliminace investičních nákladů a úspory personálních a provozních nákladů zákazníka a zefektivnění jeho obchodních procesů. Těmto službám se věnuje samostatná divize XGS (Xerox Global Services).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).