Xerox Phaser 6128MFP reaguje na poptávku po barevných kancelářských zařízeních

[Tisková zpráva] Praha, 2. dubna 2009 – Společnost Xerox uvádí na trh barevné multifunkční zařízení Xerox Phaser® 6128MFP, které je vhodné jak pro jednotlivce, tak i malé pracovní skupiny. Zařízení navazuje na úspěšnou tiskárnu Phaser 6125 a je vybaveno podobnými funkcemi jako multifunkční zařízení Phaser 6180MFP.

„Kancelářské dokumenty jsou stále častěji tištěny v barvě. Jen v posledním čtvrtletí roku 2008 se počet instalací barevných multifunkčních systémů Xerox zvýšil o devět procent,“ řekla Šárka Sakařová, produktová manažerka společnosti XEROX CZECH REPUBLIC. „S rostoucím počtem nabízených barevných zařízení si firmy uvědomují, že profesionálně vypadající barevné dokumenty mohou mít na stávající i potenciální zákazníky pozitivní a trvající účinek a napomoci tak ke zvýšení tržeb.“

Barevné multifunkční zařízení Xerox Phaser 6128MFP kopíruje, skenuje, faxuje a tiskne rychlostí až 12 stránek za minutu v barvě, resp. 16 stránek za minutu černobíle.

Phaser 6128MFP obsahuje celou řadu funkcí pro zvýšení produktivity. Zařízení může současně tisknout a faxovat, funkce Run Black umožňuje pokračovat černobílým tiskem, dokud se nevymění barevná náplň, a 400MHz procesor s 384 MB paměti zajišťuje, že se i komplexní úlohy zpracují rychle a spolehlivě. Phaser 6128MFP se zahřeje za pouhých 27 sekund a protože je toto zařízení jednoprůchodové, což znamená, že se všechny barvy aplikují současně, tiskne čtyřikrát rychleji než čtyřprůchodové stroje.

Phaser 6128MFP má na čelním panelu velký displej s jednoduchou navigací a během několika minut se nainstaluje a nastaví bez nutnosti asistence IT podpory. Toto zařízení obsahuje i při svém kompaktním rozměru řadu funkcí pro skupinovou práci, jako např. síťové skenování přes FTP nebo SMB, zabezpečený tisk a kontrolu přístupu k zařízení, která pomáhá firmám sledovat náklady a zajišťuje jednoduchou správu při používání barev. Funkce ID Card Copy kopíruje obě strany dokumentu, např. občanského průkazu, na jednu stranu papíru, zatímco funkce LAN Fax posílá faxy přímo z počítače, takže jednotlivci i malé pracovní skupiny rychle zvládnou celou řadu každodenních úkolů.

Zařízení používá toner Emulsion Aggregate High Gloss (EA-HG) s menšími a konzistentnějšími částečkami, které umožňují vyšší rozlišení a ostřejší tisk. Díky této oceňované technologii produkuje zařízení Phaser 6128MFP jasné barevné dokumenty. Navíc toner EA spotřebovává méně energie při zahřívání a díky svému chemickému složení produkuje méně emisí CO2.

K dalším ekologickým vlastnostem zařízení Phaser 6128MFP patří výrazně menší produkce odpadu oproti srovnatelným multifunkcím, která vychází z balení a spotřebního materiálu, jež se používají během provozní doby.

Dostupnost
Phaser 6128MFP bude dostupný během dubna 2009 s cenou od 13 800 Kč bez DPH.

XEROX CZECH REPUBLIC prodává na našem trhu publikační tiskové systémy, černobílé a plnobarevné multifunkční kopírovací stroje s faxy a tiskárnami, velkoformátové stroje a tiskárny, stejně jako software pro document management. Ke všem strojům dodává Xerox i spotřební materiál a poskytuje kompletní servis a údržbu. Do nabídky firmy rovněž patří celá škála služeb v oblasti tvorby, zpracování, archivace a řízení toku dokumentů s cílem eliminace investičních nákladů a úspory personálních a provozních nákladů zákazníka a zefektivnění jeho obchodních procesů. Těmto službám se věnuje samostatná divize XGS (Xerox Global Services).

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

DigiZone.cz: Kanál TA3 HD zahájil vysílání

Kanál TA3 HD zahájil vysílání

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat