Xerox rozšiřuje divizi outsourcingových služeb

13. 1. 2009

[Tisková zpráva] Praha, 12. ledna 2008 – Divizi Xerox Global Services (XGS) pro Českou republiku a Slovensko, která se zaměřuje na poskytování komplexních služeb v oblasti tvorby, zpracování a řízení toku dokumentů, rozšiřují noví zaměstnanci - Luděk Louda a Igor Malý.

Luděk Louda (31) nově zastává pozici Business Process Services Consultant, na které poskytuje konzultace stávajícím a novým zákazníkům. Dříve působil ve společnosti Xerox na pozicích Office Services Analyst a IT & Security Manager, kde se zabýval koordinací, správou a podporou IT.

„Mým úkolem v nové pozici je poskytovat rady klientům v oblasti business procesů, především procesů týkajících se digitalizace, vytěžování a ukládání dat z papírových dokumentů a document a content managementu,“ říká Luděk Louda.

Luděk Louda vystudoval Vysokou školu manažerské informatiky a ekonomiky v Praze. Mezi jeho koníčky patří cyklistika, klasická a syntetická hudba a informační technologie.

Igor Malý (28) nastoupil na pozici XGS Analyst, kde zodpovídá za pre-sales aktivity a implementaci kancelářských řešení společnosti Xerox.

„V divizi XGS se budu i nadále soustředit na centrální management tisku, sledování, zabezpečení a účtování tisku a skenovací řešení,“ říká Igor Malý.

Igor Malý před nástupem do společnosti Xerox působil ve společnostech VUB, a.s., PrintSoft nebo Slovenská pošta, kde měl na starost správu a administraci centrálních aplikací pro hromadný tisk a elektronický archiv.

Igor Malý vystudoval informatiku na Univerzitě P.J. Šafárika v Košicích. Ve volném čase se věnuje paraglidingu a potápění.

O divizi XGS
Smyslem služeb poskytovaných divizí XGS společnosti Xerox je eliminace investičních nákladů a úspora personálních a provozních nákladů zákazníka. XGS provádí pro zákazníka činnosti spojené s tvorbou, zpracováním a řízením toku dokumentů, a to od jejich obsahového i vizuálního návrhu přes realizaci až po distribuci či archivaci, včetně komplexní správy zařízení.

XEROX CZECH REPUBLIC prodává na našem trhu publikační tiskové systémy, černobílé a plnobarevné multifunkční kopírovací stroje s faxy a tiskárnami, velkoformátové stroje a tiskárny, stejně jako software pro document management. Ke všem strojům dodává Xerox i spotřební materiál a poskytuje kompletní servis a údržbu. Do nabídky firmy rovněž patří celá škála služeb v oblasti tvorby, zpracování, archivace a řízení toku dokumentů s cílem eliminace investičních nákladů a úspory personálních a provozních nákladů zákazníka a zefektivnění jeho obchodních procesů. Těmto službám se věnuje samostatná divize XGS (Xerox Global Services).

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí