Xerox rozšiřuje portfolio rychlých, cenově dostupných tiskáren

[Tisková zpráva] Praha, 15. září 2008 - Společnost Xerox rozšiřuje své portfolio produktů pro firmy všech velikostí o další nízkonákladovou laserovou tiskárnu. Navazuje tím na nedávné uvedení sedmi nových tiskáren a multifunkčních zařízení.

Za cenu základní varianty 7 140 Kč včetně DPH nabízí černobílá laserová tiskárna Phaser 3435 standardně oboustranný tisk a možnost připojení do sítě. Kompaktní zařízení disponuje funkcemi, s nimiž je práce v malých a středních firmách efektivní a v podnikových pracovních skupinách dostatečně výkonná.

„Velikost firmy a její rozpočet by neměly být překážkami kvalitního tisku,“ řekla Šárka Sakařová, produktová manažerka společnosti XEROX CZECH REPUBLIC. „Phaser 3435 je rychlá tiskárna, která i přes malé rozměry nabízí nadstandardní funkce. Zákazníci tak za své peníze získávají vysokou hodnotu.“

Při rozlišení 1200 dpi a s podporou PostScript 3 a PCL6 produkuje Phaser 3435 ostré a precizní výstupy. Tiskárna navíc podporuje širokou škálu formátů a gramáží papíru a obsahuje funkce jako vodoznak, tisk plakátů a brožur a tisk více stránek na jeden list papíru. Na Xerox Phaser 3435 se vztahuje standardní dvouletá záruka společnosti Xerox.

Xerox Czech Republic prodává publikační tiskové systémy, černobílé a plnobarevné multifunkční kopírovací stroje s fhaxy a tiskárnami, velkoformátové stroje a tiskárny, stejně jako software pro document management. Ke všem strojům dodává Xerox i spotřební materiál a poskytuje kompletní servis a údržbu. Do nabídky firmy rovněž patří celá škála služeb od pronájmu strojů až po sofistikovaný outsourcing. Outsourcingu se věnuje celá samostatná divize XGS (Xerox Global Services).