Xerox společností roku pro pracovní barevné tiskárny

[Tisková zpráva] Praha, 7. října 2010 – Společnost Xerox byla jmenována „Společností roku“ a „Celkovým vítězem“ v kategorii pracovních barevných tiskáren v průzkumu časopisu CRN Magazine společnosti Everything Channel. CRN Magazine je přední oborovou publikací a internetovým portálem pro VAR (value-added-resellers), poskytovatele řešení a další distribuční profesionály.

V průzkumu mezi více než 3700 poskytovateli řešení získal Xerox nejvyšší hodnocení za podporu a partnerství a překonal všechny konkurenty v kategorii pracovních barevných tiskáren. Výsledky vycházejí z hodnocení spokojenosti prodejců v 18 kategoriích výrobků a služeb.

„Již 25 let žádáme poskytovatele řešení, aby ohodnotili prodejce podle jejich distribučních aktivit a podle jejich výjimečnosti v poskytování špičkových služeb. Tím identifikujeme skutečné lídry v distribuci. Získání CRN Annual Report Card je jedním z nejprestižnějších ocenění v oblasti IT distribuce a my gratulujeme Xeroxu, že to dokázal,“ řekla Kelley Damore, viceprezidentka a redakční ředitelka Everything Channel.

Xerox pomáhá distributorům po celém světě rozvíjet jejich podnikání prostřednictvím široké škály výrobků a programů, jako je například PagePack® 3.0, sada programů pro řízené tiskové služby, která pomáhá partnerům ve snižování nákladů a zvyšování produktivity jejich zákazníků.

Tento poslední úspěch od Everything Channel navazuje na řadu předcházejících ocenění, jako je například:

• „CRN Channel Chiefs“ udělené Garymu Gillamovi, viceprezidentovi pro distribuci pro severní Ameriku společnosti Xerox;
  • „Five-star Recognition“ v přehledu distribučních partnerských programů;
  • „2010 Channel Champion“ v kategorii pracovních barevných tiskáren a multifunkčních zařízení

Celkem Xerox letos získal 47 ocenění za své kancelářské výrobky a řešení, mimo jiné za:

• řadu multifunkčních zařízení s tuhým inkoustem ColorQube® 9200: ocenění „Editor’s Choice“ v přehledu barevných multifunkčních zařízení pro rok 2010 od společnosti Better Buys for Business
  • multifunkční zařízení Phaser® 6128: ocenění „Readers’ Choice“ od společnosti BERTL za jednoduchost používání v segmentu laserových barevných zařízení
  • multifunkční zařízení WorkCentre® 6400: ocenění „Editor’s Choice“ v přehledu barevných multifunkčních zařízení od společnosti Better Buys for Business
  • Mobile Express Driver™společnosti Xerox : hodnocení „Best Free Software of 2010” časopisu PC Magazine

Již čtyři roky po sobě získal Xerox také ocenění od J.D. Power and Associates za poskytování „výjimečných služeb zákazníkům“ v technologických službách a podpoře.

XEROX je světovým lídrem a nositelem inovací v oblasti správy dokumentů a tiskového prostředí. Nabízí produkty pro domácnosti i řešení pro firmy různých velikostí, od malých společností až po mezinárodní korporace, kterým umožňuje dosáhnout plně integrovaného řízení dokumentů. Xerox dodává zákazníkům samostatně nebo v rámci svých řešení široké spektrum zařízení – černobílé a barevné multifunkční zařízení, faxy, tiskárny, velkoformátová zařízení, produkční a publikační tiskové systémy, dále software pro správu dokumentů a služby v oblasti tvorby, zpracování, archivace a řízení toku dokumentů. Xerox pomáhá zákazníkům díky nejnovějším technologiím snížit provozní i personální náklady a zefektivnit obchodní procesy.

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Podnikatel.cz: EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU