Xerox spravuje tiskové prostředí vydavatelství Ringier

6. 10. 2008

[Tisková zpráva] Xerox opět zvítězil ve výběrovém řízení na poskytování služeb on-line správy tiskových zařízení

Praha, 6. října 2008 – Společnost Xerox bude i nadále poskytovat vydavatelství Ringier služby Xerox Office Services, konkrétně on-line správu všech decentralizovaných tiskových zařízení (z portfolia strojů společnosti Xerox se jedná především o multifunkční stroje WorkCentre 5645 a WorkCentre 7242). Smlouva mezi vydavatelstvím a společností Xerox, která po čtyřech letech vypršela, tak bude obnovena. Společnost Ringier si Xerox vybrala ve výběrovém řízení.

„Ringier je pro nás významným zákazníkem, a proto nás těší, že naše spolupráce bude pokračovat,“ říká Viktor Bartušek, ředitel divize Xerox Global Services pro Českou republiku a Slovensko, která se specializuje na outsourcing tiskových řešení a správu dokumentů. „Kvalita služeb, které jsme vydavatelství poskytovali v minulých čtyřech letech, a naše konkurenceschopná cena rozhodly při výběrovém řízení v náš prospěch.“

Xerox Office Services je balík služeb, který se zaměřuje na optimalizaci tiskového prostředí zákazníka s cílem zvýšit jeho produktivitu a úspory nákladů. Je obvykle zahájen analýzou stávajícího tiskového prostředí, která následně slouží k návrhu jeho optimalizace. Xerox následně přebírá správu všech kancelářských zařízení včetně strojů od jiných výrobců. Garantovaná úspora nákladů ve srovnání s původním stavem je 10 – 20 %.

Ringier Česká republika je vydavatelství s největším počtem čtenářů na českém trhu. Jeho tituly čte více než 3,9 milionů čtenářů. Společnost je jedničkou mezi deníkovými vydavateli, kde dosahuje více než 37% podílu na trhu. Na časopiseckém trhu je Ringier ČR na třetím místě. Pod koncernem Ringier v České republice působí i dvě tiskárny Ringier Print v Praze a Ostravě. Ringier ČR je součástí švýcarské vydavatelské skupiny Ringier AG. Ta je kromě České republiky aktivní také ve Švýcarsku, Německu, Maďarsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, v Číně, Indii, Indonésii a Vietnamu.

XEROX CZECH REPUBLIC prodává na našem trhu publikační tiskové systémy, černobílé a plnobarevné multifunkční kopírovací stroje s faxy a tiskárnami, velkoformátové stroje a tiskárny, stejně jako software pro document management. Ke všem strojům dodává Xerox i spotřební materiál a poskytuje kompletní servis a údržbu. Do nabídky firmy rovněž patří celá škála služeb v oblasti tvorby, zpracování, archivace a řízení toku dokumentů s cílem eliminace investičních nákladů a úspory personálních a provozních nákladů zákazníka a zefektivnění jeho obchodních procesů. Těmto službám se věnuje samostatná divize XGS (Xerox Global Services).

120na80.cz: Vitaminová abeceda

Vitaminová abeceda

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET