Xerox zjednodušuje malým a středním firmám správu dokumentů

[Tisková zpráva] Praha, 8. prosince 2008 - Firmy všech velikostí jsou zahlceny informacemi – příval papírů, e-mailů, elektronických dokumentů a dalšího obsahu se valí každým dnem. Pro malé a střední firmy (SMB) může být uvedení do pořádku časově náročným a nákladným úkolem. Řešením je DocuShare Express – software pro správu obsahu od společnosti Xerox, který je vytvořený speciálně pro malé a střední firmy a pomáhá jednoduše spravovat klíčové dokumenty.

DocuShare Express je elektronický evidenční systém, který archivuje, vyhledává a sdílí informace. Jeho webové složky mohou pojmout papírový i digitální obsah, sahající od naskenovaných dokumentů, tabulek, dokumentů ve Wordu až k e-mailům, blogům a encyklopedickým pojmům. DocuShare Express se rychle instaluje a vyžaduje jen minimální technické znalosti.

Sledování papírových a digitálních informací může být pro malou firmu s limitovanými administrativními zdroji obtížné. Například lékař musí zákonná nařízení, farmaceutické postupy a školící manuály často aktualizovat a jejich tisk, archivace a evidence mohou být nákladné. DocuShare Express umožňuje zaměstnancům prohlížet dokumenty online, a to kdykoliv, čímž podporuje komunikaci a spolupráci bez zatížení rozpočtu.

DocuShare Express obsahuje funkci pro přímočaré naskenování a uložení, s níž se dokumenty nahrávají do složek DocuShare Express zcela automaticky, díky úvodním řídícím listům. Jednoduché upgrady na DocuShare nebo DocuShare CPX umožňují malým a středním firmám získat podle jejich potřeb pokročilejší možnosti pro správu obsahu.

EIP dále zvyšuje efektivitu DocuShare
Xerox rozšířil svoji platformu pro správu obsahu DocuShare o pokročilé možnosti skenování přes konektor Extensible Interface Platform™ (EIP). Jednoduchým dotknutím se displeje na multifunkčním zařízení Xerox s podporou EIP mohou uživatelé skenovat dokumenty přímo do složek DocuShare.

Konektor EIP je intuitivní a efektivní skenovací řešení, které přispívá k ochraně životního prostředí, protože umožňuje papírové soubory prohlížet, sdílet a prohledávat online bez vytváření dalších kopií a rozesílání.

Cena a dostupnost
DocuShare Express je v České republice v prodeji od října 2008 za 36 000 Kč bez DPH. Konfigurace zahrnuje 10 uživatelských licencí, 10 licencí pro čtení a 10 hostů.

Konektor EIP je bezplatně k dispozici pro DocuShare Express, DocuShare nebo DocuShare CPX ve verzi 6.0 a vyšších.

XEROX CZECH REPUBLIC prodává na našem trhu publikační tiskové systémy, černobílé a plnobarevné multifunkční kopírovací stroje s faxy a tiskárnami, velkoformátové stroje a tiskárny, stejně jako software pro document management. Ke všem strojům dodává Xerox i spotřební materiál a poskytuje kompletní servis a údržbu. Do nabídky firmy rovněž patří celá škála služeb v oblasti tvorby, zpracování, archivace a řízení toku dokumentů s cílem eliminace investičních nákladů a úspory personálních a provozních nákladů zákazníka a zefektivnění jeho obchodních procesů. Těmto službám se věnuje samostatná divize XGS (Xerox Global Services).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).