Xland.sk: Nový komunikačně--zábavní server na Slovensku

23. 7. 2001

Xland.sk: Nový komunikačně–zábavní server na Slovensku.

Společnost Anetis, a.s. a Xland.CZ spol. s r.o. uvedli počátkem července nový komunikačně-zábavní server na slovenském internetu – Xland.sk. Cílem tohto strategického partnerství je poskytnout slovenským uživatelům internetu služby na vysoké kvalitatívní úrovni a vytvořit komunitu spojenou s jedním z najvetších komunitních serverů v České republice.

Server poskytuje v počáteční fázi velmi širokou nabídku služeb. Jsou to: chat, seznamka, fórum, srazy, free e-mail, klikaj a také vlastní časopis s množtvím článků z různých oblastí tak, jak je znají uživatelé z české verze. Pro uživatele jsou připravené i další služby pro zvýšení užitečnosti systému pro uživatele. Je to jedinečný inzertní systém, prodej letenek a nová seznamka.

Inzertní systém nabízí již od začátku, velké množství inzerátů z oblastí: auto – moto, počítače, mobily, elektro, reality, práce a další. Jednoduché zadávání inzerátů s možností přidávání obrázků, vyhledávání podle více kritérií, zasílání reakcí na inzerát a inzerátů podle vybraných kritérií do předvolené e-mailové schránky dáva systému vysokou hodnotu.

Chat umožňuje textovou komunikaci doplněnou o velký výběr ikonek (k dispozici je více než 500 ikoniek s možností přidat vlastní – po schválení správcem systému) pro grafické vyjádření pocitů a nálad chatujících. Nejdůležitejší funkcí Chatu je ale komunikace uživatelů, která je základem pro vytváření jakékoliv komunity. Množství funkcí a možností zjednodušuje vytváření nových vztahů a udržování existujících. Unikátním doplňkem této služby je agentX messenger – t.j. obdoba populárního ICQ messengera v slovenské podobě, kterým se dá tato služba nahradit protože plně podporuje komunikaci nejen s dalšími uživateli agentX, případně uživateli v chatovacích místnostech, ale i s uživateli ICQ.

Seznamka – velmi oblíbená možnost získávání nových přátel nebo partnerů. Přehledné vyhledávání podle mnoha kritérií zjednoduší výběr toho pravého.

Srazy – tato jedinečná služba přináší možnost organizovat srazy nejen virtuálních přátel a známých v reálném světě. (V Čechách jsou to 1–2 srazy denně!!)

Klikaj – nová zábavná hra o množství cen – každý den.

Slovenský internet tak získal kvalitní komunikačně-zábavný server a jen uživatelé ukáží, jak dobré je jeho využití pro tuto komunitu.

Xland.sk – Vítejte v Xkrajině neomezených možností!

Anetis, a.s.

Firma ANETIS a.s. působí na Slovenském internetu od srpna minulého roku, od kdy její projekty, díky oblibě u uživatelů slovenského internetu patří mezi nejúspěšnější ve své oblasti.

Provozuje mimo jiné stránky www.dodomu.sk, www.xbazar.sk, www.tentato.sk, www.cdr.sk a několik dalších serverů.

Xland. CZ, spol. s r.o.

Původní sdružení Xland vzniklo v roce 1997 za účelem provozování chatového serveru Xchat. Ten se stal největším zábavním serverem v České republice a de facto prosadil slovo „chat“ do obecného povědomí. Po jeho převzetí, v roce 2000 společností Netcentrum, pokračuje sdružení v provozování a vývoji vlastního systému Xko.cz, který nyní znovu představuje naprostou technologickou špičku nejen v naší republice. V rámci ucelené nabídky služeb nabízí nyní v rámci portálu Xko.cz chatové a diskusní služby, volným email s neomezenou velikostí pošt. schránky, veřejný redakční systém, seznamovací služby, webhosting atd. Do skupiny serverů Xland (Xko.cz) patří Chat, Mail, Moje, Xklik, Forum, Xpress, Seznamka, Srazy a Letenky. Společnost Xland. CZ, spol. s r.o. je přímým nástupcem sdružení Xland.

Podnikatel.cz: Dva doklady netřeba, dejte to na účtenku k EET

Dva doklady netřeba, dejte to na účtenku k EET

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč