YouRadio od Forrestů v nové verzi

14. 2. 2010

[Tisková zpráva] Praha, 11. 2. 2010 - Chytré rádio, které je součástí hudebního a komunitního portálu Koule.cz, odstartovalo svou novou verzi. Autorem portálu i nové generace YouRadia je internetová agentura FG Forrest.

Se změnou verze přišel i nový název YouRadio, který nahradil původní Musiline. Řady vylepšení se dočkala i grafika, ovládání je nyní jednodušší a intuitivnější. Uživatelé si snadněji upřesní vlastní hudební nálady a mají během přehrávání jednotlivých songů k dispozici výběr článků, které souvisejí s hranými interprety. I nadále mohou uživatelé sdílet své nálady prostřednictvím Facebooku a dalších komunitních služeb nebo se aktivně podílet na doplňování hudební databáze.

Novinkou je detailnější filtrování skladeb, které umožní jemné vyladění oblíbené nálady, například i výběrem doby, z níž hudba pochází (například „oldies“ nebo „90. léta“). Kromě sdílení na Facebooku si mohou uživatelé daleko jednodušeji pouštět YouRadio pomocí tzv. widgetu, který si umístí na svůj blog nebo webovou stránku.

Od poloviny února bude pravidelně vycházet hitparáda nejoblíbenějších interpretů YouRadia.

Autory Koule.cz se mohou stát i samotní uživatelé. Stačí, když se zaregistrují, a svůj hudební nebo filmový zážitek vypublikují na Kouli přes sekci Vkládání obsahu.

„YouRadio lze považovat bez nadsázky za velmi unikátní prvek. Oboustranné propojení rádia s kvalitním textovým obsahem, možnost uživatelů hlasovat o dalším obsahu a přímo se na něm podílet je velkým posunem kupředu. Technologicky je za celou aplikací neuvěřitelná produkční práce, nové technologie a dlouhý vývoj. Výsledkem pak sofistikovaný a funkční systém. Takový komfort poslechu hudby a souvisejících informací na jednom místě budeme někde jinde těžko hledat.“, sdělil Tomáš Kubina, kreativec z FG a autor konceptu YouRadia.

YouRadio a všechny jeho funkce jsou posluchačům k dispozici ZDARMA. Neexistuje žádné omezení. Každý názor a hlasování uživatele pomáhá rozšířit hudební databázi. Pokud se hovoří a YouRadiu, pak se hovoří o komunitní aplikaci v každém slova smyslu.

FG Forrest, a.s., je internetovou agenturou založenou v roce 1996. Poskytuje kompletní internetová a intranetová řešení od analýzy, návrhu designu až po produkci a servis svěřených projektů v kombinaci s efektivním online marketingem a kreativním přístupem. Souběžně vyvíjí vlastní systém pro správu obsahu webů Edee CMS. Podpis FG Forrest lze nalézt například na projektech pro Skupinu ČEZ, Kancelář prezidenta republiky, Komerční banku, Lagardère Active ČR, McDonald´s ne­bo PPF.

Mediální skupina Lagardère Active ČR provozuje skupinu rádií – Evropa 2, Frekvence 1, rádio Bonton a radio DJ a slovenskou stanici Okey. Od roku 2008 navíc intenzivně rozvíjí své internetové aktivity a podílí se tak například na radioparku radio.lide.cz nebo portálu koule.cz.

Součástí skupiny je také mediální zastupitelství Regie Radio Music (RRM). RRM patří mezi leadery na trhu, stejně tak jako stanice Frekvence 1 a programová síť Evropa 2. Značka Lagardère patří holdingu se sídlem v Paříži a aktivitami v globálním měřítku. Kromě rádií zastřešuje také televize, nakladatelství, produkční společnosti, distribuční společnosti, internetové portály atd. Spoluzakladatelem skupiny Lagardère Active ČR je současný prezident firmy Michel Fleischmann. Skupina má za sebou dlouhou tradici, vznikla v roce 1991, kdy spustila první ze svých rádií Evropu 2.
Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?