Zákazníci Infor zvyšují profitabilitu s inovovaným řešením pro řízení podnikových aktiv

23. 3. 2011

[Tisková zpráva] Zákazníci řešení Infor MP2 upgradují na Infor EAM s minimálními náklady

PRAHA – 21. března 2011 – SpolečnostInfor, přední poskytovatel podnikového softwaru s více než 70 000 zákazníky, oznámila zvýšený globální zájem zákazníků o funkčně bohaté řešení Infor EAM, na které mohou upgradovat z řešení Infor MP2. Společnosti jako například Brewster Cheese, Chicago Transit Authority, Grimmway, Jamaica Energy, Maritz, TvAzteca, a Virginia International Terminals již na Infor EAM upgradovaly a nyní využívají veškerých výhod pokročilého řízení podnikových aktiv obsažených v Infor EAM.

Novinky:

• Stovky zákazníků řešení MP2 využily výhod automatizovaného a jednoduchého způsobu upgradu na řešení Infor EAM pro lepší řízení podnikových aktiv.
  • Díky flexibilitě řešení Infor EAM mohli zákazníci MP2 jednoduše konfigurovat a personalizovat své podnikové procesy, obrazovky a panely s cílem zlepšit využívání a produktivitu systému.
  • Nové funkcionality obsažené v Infor EAM zahrnující grafické rozvrhování, automatické filtrování dat, e-training a inteligentní upozorňování pomáhají zákazníkům MP2 zefektivňovat údržbu, rozhodovací procesy a bezpečnost.
  • Zákazníci řešení MP2 čelí výzvám v oblasti výpadků a spolehlivosti zařízení s využitím kontinuálního monitorování výkonnosti zařízení a analytických funkcí integrovaných v rámci Infor EAM, jež umožňují proaktivně detekovat problémy a řídit nápravná opatření.
  • Zákazníci MP2 s energeticky náročnými provozy využívají Infor EAM k řešení energeticky neefektivního provozu svých zařízení prostřednictvím neustálého sledování, analyzování a snímání spotřeby energie, včetně automatického upozorňování pracovníků údržby na podmínky, které vyžadují zásah s cílem snížení nákladů.

Komentář společnosti Maritz

„Upgrade na Infor EAM byl neuvěřitelně jednoduchý, tým Infor Consulting Services převedl veškerá data o našich zařízeních a skladových zásobách, takže jsme byli provozuschopní velmi rychle,“ řekl Bill Wright, supervizor divize stavebních konstrukcí ve společnosti Maritz. „S Infor EAM Enterprise Edition jsme dosáhli 30% úspor nákladů na naše zásoby. Díky integrovanému pokročilému nákupnímu modulu Infor EAM iProcure máme jen málokdy nedostatek náhradních dílů.“

Komentář Infor

„Nedávná ekonomická recese zvýšila tlak na podniky směrem k nižším nákladům a vyšší profitabilitě,“ řekl John Murphy, ředitel pro marketing EAM řešení ve společnosti Infor. „Infor nabízí program, který pomáhá našim zákazníkům řešení MP2 upgradovat na Infor EAM s minimálními náklady tak, aby mohli monitorovat a řídit nasazení, provoz a údržbu svých podnikových zařízení a přitom eliminovat nejrůznější provozní překvapením a odhalovat skryté rezervy.“

Další zdroje

Poznámka: k přístupu k online obsahu může být vyžadována registrace.

O společnosti Infor

Infor poskytuje více než 70 000 zá­kazníkům lepší a intenzivnější vztah se svým dodavatelem podnikového softwaru.  Software Infor je možné snadno pořídit, snadno nasadit a jednoduše spravovat. Je vytvořený nikoliv pro revoluční změny ale pro postupný rozvoj. Existuje lepší způsob jak využívat podnikový software, více zjistíte na http://cz.infor­.com.

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu