Zákazníci SAP EMEA užívají SOA, aby uspěly na měnících se trzích

[Tisková zpráva] Společnosti Bezeq, Dolnośląski Operator Systemu Dystrybucyjnego a Vinzenz Gruppe používají SAP Solutions, aby zavedli nové obchodní procesy napříč systémovými a organizačními hranicemi.

BERLÍN – 16. října 2008 – SAP AG (NYSE: SAP) dnes oznámil, že společnosti v Evropě, na Středním Východě a v Africe (EMEA) pokračují v přijímání service-oriented architecture (SAO) a používají nejnovější technologické postupy vydávané technologickou platformou SAP NetWeaver, aby urychlily inovaci, upravily obchodní procesy a řídily svou konkurenceschop­nost.

Obchodní řešení SAP založená na technologické platformě SAP NetWeaver pomáhají organizacím lépe řídit nejvíce kritické obchodní procesy tím, že vybudují IT struktury, které jsou méně komplikované, více flexibilní a lépe schopné reagovat a přizpůsobit se měnícím se trhům.

Toto prohlášení bylo zveřejněno v rámci SAP TechEd 2008, který probíhá 14. – 16. října 2008 v Berlíně, Německo.

SAP Starter Kit pro SOA
SAP spouští druhou verzi svého „startovacího balíčku“ pro SOA, který obsahuje několik příkladů úspěšných SOA zákazníků a partnerských projektů. Starter Kit pro SOA orientovaný na zákazníky poskytuje návod pro výchozí SOA projekty. Více informací o Starter Kit pro SOA naleznete zde: https://www.sdn­.sap.com/irj/sdn/en­terprisesoa-starterkit