Základ je v jednoduchosti: Gigaset A400

[Tisková zpráva] Nový Gigaset A400 kombinuje osvědčenou kvalitu značky Gigaset a atraktivní cenu. Za přímočarý a ergonomický design získal ocenění Red Dot Design Award. Mezi jeho základní funkce patří hands-free a ECO DECT technologie, šetrná k životnímu prostředí.

Charakteristickými znaky Gigaset A400 jsou harmonické linky a černo-stříbrný povrch. Vedle designu přispívají k jed­noduchosti ovládání také podsvícený displej s uhlopříčkou 4.3 cm, kvalitní klávesnice a čtyřsměrná navigační klávesa.

Mezi základní funkce patří možnost hands-free hovoru s pětistupňovým nastavením hlasitosti. V adresáři je místo až pro 80 kontaktů a paměť zaznamenává posledních 25 telefonátů ve formě čísla nebo jména volajícího/volaného a času, kdy se hovor uskutečnil. K rychlému vytáčení je možné předvolit na numerických klávesách devět čísel. Gigaset A400 disponuje hlasovým záznamníkem, na který je možné nahrát až 25 minut záznamu. Vzkazy lze pak snadno přehrát přes handset, přes základní stanici i vzdáleně.

Baterie v režimu stand-by vydrží úctyhodných 220 hodin, při hovoru až 20 hodin. Díky šetrné technologii ECO DECT se spotřeba při režimu stand-by pohybuje okolo pouhých 0.4 Wattů. Gigaset A440 má velmi nízké hodnoty vyzařování. Jeho vysílací výkon je závislý na vzdálenosti handsetu od stanice. V ECO módu je hodnota výkonu záření mezi handsetem a stanicí nižší až o 80 procent. Při aktivaci módu ECO Plus přejde telefon do stand-by režimu a záření se sníží na nulu.

A400 je na českém trhu dostupný od 21.2.2011. Ma­loobchodní doporučená cena základního telefonu je 900,– Kč. V provedení se záznamníkem pak 1200,– Kč.

Gigaset Communications GmbH je jedním z největších světových výrobců bezdrátových telefonů a jasný lídr evropského trhu telefonů standardu DECT. Prostřednictvím centrály v Mnichově, společnost vyvíjí, vyrábí a distrubuuje vysoce kvalitní produkty pod značkou Siemens Gigaset. Její portfolio obsahuje zařízení pro klasické pevné linky i telefonování přes internet (VoIP). Hlavní produkční areál je v německém Bocholtu, kde jsou produkty Gigaset vyráběny při dodržení nejstriktnějších standardů kvality a respektu k životnímu prostředí. Gigaset Communications je licencovaná obchodní značka Siemens.

Další tiskové zprávy jsou k dispozici ke stažení na http://www.gi­gaset.com/press

Více informací o Gigaset Communications najdete na http://www.gi­gaset.com

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).