Zákonná školení lze absolvovat dálkově

21. 10. 2008

[Tisková zpráva] Unikátní možnost absolvovat zákonná školení, jako například školení řidičů, zacházení s odpady či kurz první pomoci, prostřednictvím e-learningu začala v Česku nabízet společnost Kvintech, dodavatel e-learningových a softwarových řešení.

V minulosti bylo nutné zákonná školení, vyžadovaná u některých zaměstnání, absolvovat osobně, což bylo náročné z hlediska organizačního, časového i finančního. Všechny tyto starosti nyní odpadají s možností využít pro zákonná školení moderní způsob výuky a přezkušování – e-learning.

Společnost Kvintech, která je v této oblasti průkopníkem, nabízí širokou škálu kurzů: školení řidičů, zacházení s chemickými látkami, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana, kurz první pomoci, úvod do praktického marketingu, business etiketu, efektivní práci na počítači, test profesionální první pomoci, zacházení s odpady, personální management a další.

„Zvyšování kvalifikace zaměstnanců prostřednictvím e-learningu přináší organizacím řadu výhod. Kromě prokazatelné úspory času a nákladů může být náš vzdělávací systém KvinElearning organizován a řízen s minimálními požadavky na zkušenost a pracovní vytížení pověřeného pracovníka,“ říká Pavel Ponížil, generální ředitel společnosti Kvintech. Dále systém poskytuje neomezenou svobodu při definování vzdělávacích témat a přináší širokou nabídku různých forem vzdělávání jako například multimediální lekce nebo kombinace textového výkladu s grafickými prvky a schématy.

Součástí e-learningových kurzů, které společnost Kvintech nabízí, je také možnost interakce mezi učitelem a studentem. Možnost on-line i off-line komunikace s živým lektorem odstraňuje absenci interakce s živým člověkem v průběhu vzdělávacího procesu. Tato komunikační vazba může mít formu soukromé nebo firemní korespondence či veřejného rozhovoru. Učitel může celou výuku moderovat a je studentům k dispozici pro individuální konzultace a zpětnou vazbu. „KvinElearning zároveň umožňuje i nezávislé přezkoušení vedoucí až k vydání certifikátu či osvědčení, což zvyšuje schopnost organizace být v souladu se všemi zákony, nařízeními a normami EU, což v prostředí bez e-learningu představuje velmi náročný a nákladný proces," podotýká Pavel Ponížil.

Kvintech

O systému KvinElearning
KvinElearning je komplexní systém vzdělávání zaměstnanců pomocí informačních a komunikačních technologií a nástrojů. Jde o moderní platformu pro zadávání a sdílení vzdělávacích témat s možností samostatné i skupinové výuky. KvinElearning přináší novou formu svobody studia, ať již podle vybraných témat, či znalostí a zkušeností či aktuálního pracovního vytížení jednotlivých frekventantů. Součástí produktu KvinElearning je i propracovaný systém testování znalostí a vyhodnocování výukového procesu podle požadovaných kritérií – studijního tempa, získaných znalostí, schopnosti využití informací v praxi apod.

O společnosti Kvintech
Kvintech je technologicky a marketingově orientovanou organizací. Mezi hlavní oblasti, ve kterých se společnost Kvintech prosazuje, patří mimo jiné outsourcing vývoje softwaru, e-learning, CRM a podniková řešení.

Vitalia.cz: Pečete cukroví a zbyl vám bílek?

Pečete cukroví a zbyl vám bílek?

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Lupa.cz: Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?