Michael Schumacher, Zinédine Zidane a další sportovci na Topfun

11. 5. 2010

[Tisková zpráva] Internetová videopůjčovna Topfun a Help Film s.r.o. zahájili spolupráci. Asterix a Olympijské hry je rodinný film s hvězdným obsazením. Filmoví fanoušci se mohou těšit na herce jako je Clovis Cornillac, Gérard Depardieu, Alain Delon, Vanessa Hessler, Adriana Sklenaříková a sportovce Michael Schumacher, Zinédine Zidane a další, kteří předvedou nejen sportovní výkony, ale především skvělou zábavu pro celou rodinu. Pro příznivce upírských filmů je na Topfun ochutnávka prvního dílu ságy Stmívání. Al Pacino jako pracovík FBI dostane ultimátum – zbývá mu 88 minut života.

Společnost Divida s.r.o. je provozovatelem služby virtuální videopůjčovny Topfun. Služby Topfun jsou dostupné prostřednictvím veřejné sítě internet na teritoriu České a Slovenské republiky již od 15.6.2006. Do dnešního dne Topfun uzavřel smlouvy o dodávkách filmového obsahu s 35 producenty a distribučními společnostmi. Jedná se především o poskytovatele filmů nezávislých studií a také lokální tvorby. Patří zde například společnost Pragofilm, Whisconti, T.H.A., Jakubiskofilm, Metropolitanfilm, Biograf Jana Svěráka, Bontonfilm, MidoFilm a nově také Silverscrean a mnoho dalších. Stačí si vyťukat www.topfun.cz a z pohodlí svého domova, kanceláře či na cestách si mohou natěšení diváci v TV kvalitě pustit další díly tohoto seriálu. Jednotlivé díly Přešlapů budou na Topfun k dispozici již týden před uvedením ve vysílání TV Prima. V nabídce je mnoho filmových titulů všech žánrů – od animovaných pořadů pro nejmenší až po erotické programy pro dospělé. Filmy jsou nabízeny v kvalitě obrazu od 640×480 pix, 750×576 pix a nejnovější tituly pak distribuujeme v rozlišení 1024×720 pix, což je základní úroveň HD. Mezi další partnery Topfun také patří CentrumHolding a.s., CSFD.cz. Česko-slovenská filmová databáze, která je největší filmová databáze v tomto teritoriu. Společnost RIO Media, poskytující služby Topfun prostřednictvím IPTV sítě.

Jedním z nejdůležitějších kroků vývoje služeb Topfun je příprava nasazení filmů majors studií. Výsledkem bude plnohodnotná alternativa klasické kamenné videopůjčovny s širokou nabídkou filmů. Po nasazení těchto studií – Paramount, Sony pictures, Warner, Disney, Universal a Fox bude každý rok na službě Topfun uvedeno více jak 150 filmových novinek – především megahitů těchto studií a dále velké rozšíření filmové knihovny o více jak 500 filmů.

Tým Topfun je přesvědčen, že tato služba se díky stále se rozšiřující nabídce filmů a také díky novým formám odbytových kanálů a strategickým partnerům stane trendovou, moderní a hlavně žádanou formou filmové zábavy. Topfun připravuje rozšíření svých služeb i na další teritoria jako je Maďarsko, Polsko, Rumunsko, Chorvatsko. Topfun díky spolupráci se strategickými partnery postupně přechází z beta do ostrého provozu.

Více novinek o nabízených službách se zákazníci mohou dozvědět na webu www.topfun.cz v sekci Tiskové zprávy: http://www.top­fun.cz/tiskove-zpravy

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: Udávání a účtenková loterie, hloupá komedie

Udávání a účtenková loterie, hloupá komedie

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy