ZlatéStránky.cz podpořily podnikatele, rozdaly 45 webů zdarma

[Tisková zpráva] Praha, 27. října 2010 – Dlouhodobým cílem ZlatýchStránek.cz je podpora malého a středního podnikání. Proto ve spolupráci s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR uspořádaly soutěž o 45 profesionálních webových stránek zdarma. Soutěž, která probíhala od 15. července do 15. října, vyvolala pozitivní ohlasy. Ve prospěch soutěžících podnikatelů bylo uděleno více než 65 tisíc hlasů.

„Být na internetu je v dnešní době téměř samozřejmostí. Není však cílem mít webovou prezentaci jen proto, aby jí firma uváděla na svých vizitkách a propagačních materiálech. Kvalitní webové stránky by měly být schopny generovat nové zákazníky a zvyšovat tak firmě zisk,“ říká Tomáš Gregořica, ředitel komunikace společnosti Mediatel. „Jsme rádi, že i čeští podnikatelé si uvědomují důležitost kvalitní prezentace na internetu a že služba Internet123 od ZlatýchStránek.cz jim může v rozvoji podnikání pomáhat.“

Soutěž s názvem „Získejte zdarma web, který vydělává“ probíhala na stránkách http://soutez­.internet123.cz a měla kromě podpory podnikání upozornit na novou službu Internet123. Živnostníci a malé firmy se do soutěže přihlásili vyplněním jednoduchého formuláře, na jehož základě jim byl vytvořen veřejný profil. Návštěvníci stránek pak mohli svému favoritovi udělit hlas. Soutěžící si mohli vybrat, zda se chtějí ucházet o jeden ze 35 webů Internet123 Start nebo 10 webů Internet123 Firma. Kategorie Start je určená především pro živnostníky a drobné podnikatele, pro které je vhodná jednoduchá prezentace. Kategorie Firma osloví spíše střední firmy, stránky jsou více členěné a umožňují propagaci širšího portfolia produktů a služeb.

Soutěž o 45 webů zdarma byla podpořena mediálním partnerstvím s týdeníkem Profit. Propagace probíhala v denním tisku i na internetu. Podnikatelé byli rovněž informování prostřednictvím vybraných sdružení a asociací. Kromě samotné tvorby webové prezentace získali výherci také jejich bezplatnou roční správu. Ta zahrnuje psaní textů a jejich optimalizaci pro vyhledávače, vytvoření mobilní verze stránky, synchronizaci s Google Maps nebo měření příchozích hovorů.

Internet123 je nová služba, která je určená pro živnostníky a malé firmy. Služba má usnadnit podnikatelům rozvoj podnikání a zefektivnit jejich investice do on-line marketingu. Internet123 zahrnuje poradenství, tvorbu, správu a optimalizaci webových stránek. Stránky jsou vytvářeny na základě empiricky ověřených designů, které zajistí zvýšení počtu zákazníků na základě návštěvy webové stránky. Šablony jsou současně dostatečně flexibilní, takže nabízejí prostor pro úpravu vzhledu a obsahu.

ZlatéStránky.cz nabízí široké portfolio marketingových nástrojů pro efektivní podporu podnikání. Poskytují unikátní mix komunikačních kanálů, mezi něž patří online platforma www.zlatestranky.cz s řadou unikátních funkcí – vyhledávání v okruhu, porovnávání záznamů, 3D návštěvy či video prezentace, tištěné Zlaté stránky a m.zlatestranky.cz dostupné pro uživatele mobilního internetu. ZlatéStránky.cz v lednu 2010 jako první na českém trhu představily vlastní aplikaci Agumented reality, za kterou získaly ocenění za inovaci v Internet Effectiveness Awards 2010. Provozovatel ZlatýchStránek.cz, společnost Mediatel, dále poskytuje profesionální služby v oblasti internetového marketingu a tvorby a správy webových firemních prezentací v rámci služby Internet123.

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy