Zlatý trezor od ZlatýchStránek.cz rozdá 100 iPhonů 4

[Tisková zpráva] Praha, 13. října 2010 – ZlatéStránky.cz, provozovatel jedné z největší databáze firemních a osobních kontaktů v České republice, startují novou podzimní kampaň „Zlatý trezor“, v rámci níž nabízí možnost vyhrát 100 nových iPhonů 4. Kampaň probíhá od 15. října do 16. listopadu a podporuje dlouhodobou strategii ZlatýchStránek.cz být vnímán jako inovativní, dynamický a moderní poskytovatel obchodních kontaktů a mobilních aplikací.

„Zlaté stránky jsou známá a zavedená značka a v posledním roce se nám podařilo výrazně posunout vnímání značky od tištěné platformy na internet a mobilní zařízení. Nová podzimní kampaň má tento trend ve změně vnímání značky ještě více podpořit,“ říká Tomáš Gregořica, ředitel komunikace společnosti Mediatel, provozovatele ZlatýchStránek.cz. „Podzimní kampaň s názvem Zlatý trezor by měla uživatele upozornit na skutečnost, že Zlaté stránky jsou stoprocentně mobilní,“ dodává.

Středobodem kampaně budou webové stránky www.zlatytrezor.cz, na nichž se soutěžící budou registrovat. K registraci postačí jméno, příjmení, rok narození, e-mail a číslo mobilního telefonu. Nově zaregistrovaní soutěžící mají možnost získat 3 mobilní telefony iPhone 4 denně.

Na soutěž budou upozorňovat televizní spoty zobrazující otevírající se trezor, který postupně odkrývá iPhony. Paralelně poběží spoty představující mobilní aplikace ZlatýchStránek.cz. Reklama na soutěž o 100 iPhonů dále poběží na rádiových stanicích, v tisku a samozřejmě na internetu a Facebooku.

Soutěž je určena pro osoby starší 15 let s trvalým pobytem na území České republiky. Každý soutěžící, který nebude mít štěstí a nezíská hlavní výhru, získá jako cenu útěchy originální tapetu na plochu počítače. Kampaň připravila agentura Hullabaloo, PR podporu zajišťuje Fleishman-Hillard.

ZlatéStránky.cz nabízí široké portfolio marketingových nástrojů pro efektivní podporu podnikání. Poskytují unikátní mix komunikačních kanálů, mezi něž patří online platforma www.zlatestranky.cz s řadou unikátních funkcí – vyhledávání v okruhu, porovnávání záznamů, 3D návštěvy či video prezentace, tištěné Zlaté stránky a m.zlatestranky.cz dostupné pro uživatele mobilního internetu. ZlatéStránky.cz v lednu 2010 jako první na českém trhu představily vlastní aplikaci Agumented reality, za kterou získaly ocenění za inovaci v Internet Effectiveness Awards 2010. Provozovatel ZlatýchStránek.cz, společnost Mediatel, dále poskytuje profesionální služby v oblasti internetového marketingu a tvorby a správy webových firemních prezentací v rámci služby Internet123.