Zoner inShop pomáhá nejen v podnikání

[Tisková zpráva] (Brno, 24. 2. 2010) - Firma ZONER software vyšla vstříc církevní neziskové organizaci Charita Strážnice a bezplatně poskytla svůj systém internetového obchodování INSHOP4 jedné z jejích složek. V rámci projektu Středisko Ave jsou provozovány takzvané chráněné dílny a Sociálně terapeutická dílna Kotva. Dohromady zaměstnávají přes 20 zdravotně znevýhodněných spoluobčanů převážně s psychickými poruchami.

Internetový obchod je dostupný na adrese www.drevene-hracky-kojenecky-textil-charita.cz. Nabízí ručně vyráběné dřevěné hračky a výrobky šicí a tkalcovské dílny. Design obchodu, založený na jednoduchosti a dětské hravosti, je dílem provozovatele. Za jednoduchým vzhledem se však skrývá plnohodnotný profesionální systém internetového obchodování INSHOP4 se všemi důležitými funkcemi. K nákupu není potřebná registrace. Ta je nutná až v případě firem majících zájem o další prodej výrobků a registrace jim tak umožní získat dealerské ceny. Platit lze jak dobírkou, tak bankovním převodem. Poštovné a balné je účtováno v závislosti na hmotnosti objednávky.

Internetový obchod je jen jednou z cest, kterou Středisko Ave své produkty nabízí. Avšak elektronické obchodování je možnost, jak zvýšit povědomí o činnosti charitativní organizace a navíc své produkty zpřístupnit široké veřejnosti.

Zakoupením výrobku z tohoto internetového obchodu podpoříte projekt zaměstnávání znevýhodněných lidí. Jsme rádi, že je to umožněno i díky systému Zoner INSHOP4, o kterém se v případě zájmu dočtete více na adrese www.zoner-inshop.cz.

Společnost ZONER software, a.s. je největší český producent software v oblasti digitální fotografie, grafiky, multimedií a poskytovatel internetových služeb souvisejících s prezentací na internetu a e-komercí. Grafické softwarové produkty Zoner Draw (Zoner Callisto) a Zoner Photo Studio byly lokalizovány do několika světových jazyků. Systém Zoner inShop je nejrozšířenějším systémem pro tvorbu a provoz profesionálních elektronických obchodů v České republice a v současné době jej využívá téměř 1.200 klientů.

Charita Strážnice je nezisková církevní organizace, jejímž smyslem je pomoc potřebným lidem. Od roku 2004 provozuje tyto služby: Charitní pečovatelská služba, Osobní asistence, Středisko Ave – projekt pro pomoc zdravotně postiženým. V rámci projektu Středisko Ave fungují chráněné dílny a Sociálně terapeutická dílna Kotva pro psychicky nemocné uživatele. Chráněné dílny zaměstnávají přes 20 zdravotně znevýhodněných osob z blízkého okolí, které pracují na těchto pracovištích: šicí a tkalcovská dílna, výroba dřevěných hraček, opravna obuvi a brašen, opravna šicích strojů, výdejna obědů, prodejna, sběrna čistírny a prádla. Pro šicí, tkalcovskou dílnu a pracoviště výroby dřevěných hraček je využíván internetový obchod k částečnému zajištění prodeje jejich výrobků.

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Lupa.cz: Teletext je „internetem hipsterů“

Teletext je „internetem hipsterů“

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují