Zoner zaregistroval pro své zákazníky 9 z 10ti evropských domén

[Tisková zpráva] Tuto středu, 7. prosince 2005, zahájili akreditovaní registrátoři na celém světě registrace tolik očekávaných domén .EU. Servery Rejstříku EURid zavalily úderem jedenácté hodiny dopolední statisíce žádostí ze všech koutů světa a jen ti nejrychlejší měli možnost získat pro své zákazníky první pozici. Zoner touto šťastnou zprávou potěšil devět zákazníků z deseti pár minut po spuštění registrace.

Zoner se stal akreditovaným registrátorem jako jeden z prvních subjektů v České republice již 24. 6. 2005 a od 20. 5. 2005 také nabízel bezplatné předregistrace všem zájemcům.

„Od chvíle, kdy jsme se stali registrátory, pracovali naši technici a programátoři na rozhraní, které se v hodině “H“ ukázalo jako spolehlivé a jeho výsledky toto mohou jen potvrdit,“ říká manažer internetových služeb Zoneru, Petr Komárek. Na většinu zákazníků, kteří si vybrali pro registraci první fázi Sunrise period a stihli včas zaplatit, pak čekal email přímo od rejstříku EURid s informací, že jsou první v řadě žadatelů a mají tudíž obrovskou šanci doménu získat.

„Myslím, že toto potvrdilo kvality Zoneru jako registrátora evropských domén a je to jasným důkazem, že se u nás opravdu vyplatí domény do dalších fází objednat,“ dodává Petr Komárek.

Zoner nabízí registrace evropských domén na stránkách www.RegZone.cz.