Zřízení ADSL od Tiscali zdarma

Praha, 16. července 2003 – TISCALI, vedoucí internetová společnost v České republice, představuje speciální prázdninovou nabídku TISCALI ADSL, která ještě více zpřístupní vysokorychlostní, nepřetržité, širokopásmové ADSL připojení k Internetu.

Společnost TISCALI přichází s novou akční nabídkou TISCALI ADSL. Všichni uživatelé Internetu z řad domácností i firem, kteří uzavřou smlouvu na službu TISCALI ADSL do 30. srpna 2003, nemusí platit zřizovací poplatek a ušetří tak okamžitě buď 1 600,– Kč nebo 4 900,– Kč (podle typu objednané služby). Nabídka se vztahuje na všechny typy služby TISCALI ADSL. Více informací o službě TISCALI ADSL naleznete na http://adsl.tis­cali.cz.

Kromě této nové nabídky na TISCALI ADSL, nabízí společnost TISCALI svým zákazníkům i nový širokopásmový obsah, v podobě balíčku služeb TISCALI WEBCAM, který umožňuje efektivnější využití technologie ADSL například pro potřeby videokonferencí (viz http://webcam­.tiscali.cz).

Informace o ostatních vysokorychlostních širokopásmových službách společnosti TISCALI, včetně TISCALI SAT a TISCALI Wi-Fi, poskytnou zájemcům pracovníci zákaznického centra TISCALI na bezplatném telefonním čísle 800 184 184 a na webové stránce věnované této problematice – http://broadban­d.tiscali.cz.