ZyXEL 3.nejpopulárnější síťovou značkou v ČR a SR za rok 2010

[Tisková zpráva] Společnost ZyXEL se stala třetím nejpopulárnějším výrobcem síťových řešení v České republice, a to v prvním ročníku ankety ChannelWorld Awards 2010. Hlasovali samotní reselleři (prodejci) proto je pro ZyXEL Communications Czech toto ocenění nejen dobrou vizitkou dosavadní práce, ale především závazkem.

Redakce projektu ChannelWorld a vydavatelství IDG Czech Republic, a.s. před pár dny vyhlásily výsledky historicky první ankety ChannelWorld Awards 2010. V prvním ročníkům této soutěže hlasovalo 691 zástupců z 654 firem, 42% bylo ze Slovenska. Anketa probíhala od 10. října 2010 a hlasování bylo zakončeno 31. ledna 2011.

Společnost ZyXEL Communications s.r.o. byla nominována v kategorii Výrobce síťových řešení, kde získala v konečném součtu hlasů třetí místo, výhercem kategorie se stalo Cisco. ZyXEL Communications tak potvrdil své stabilní silné místo na trhu.

O společnosti ZyXEL Communications

Byla založena v roce 1989 na Tajwanu jako ZyXEL Communications Corp. V současné době se jedná o předního dodavatele inovativních a spolehlivých řešení s širokou nabídkou produktů a doplňkových služeb pro telco společnosti, obchodní organizace a domácí a individuální uživatele. Společnost začínala jako jeden z prvních výrobců modemů a v dnešní době patří mezi několik málo společností na světě, které jsou schopny dodat kompletní síťová řešení pro segmenty Telco, SME/Enterprise a Digital Home. Mezi řešení Telco patří přístupová síťová zařízení (bezdrátová i s pevným připojením), zařízení pro instalaci u zákazníka a switche třídy carrier. Mezi řešeními SME/Enterprise nalezneme unifikované bezpečnostní brány (USG), LAN switche, WLAN zařízení a zařízení pro IP telefonii. Řešení Digital Home zahrnují zařízení pro síťové připojení a multimediální zařízení.

Společnost ZyXEL má 3200 zaměstnanců a distributorů v 70 zemích a pokrývá více než 150 regionálních trhů. ZyXEL Communications Corp. má více než 30 obchodních zastoupení a dvě výzkumná a vývojová centra po celém světě.

Kde získat více informací

Další informace naleznete na stránkách www.zyxel.cz , případně www.zyxel.com.