Společnost ZyXEL se sedmý rok po sobě umístila mezi deseti největšími výrobci na Tajwanu (Top Ten Global Brands). Mezi výrobci síťových zařízení se umístila jako první.

[Tisková zpráva] Hsinchu, Tajwan, 3. 12. 2009: Společnost ZyXEL Communications, přední dodavatel vysokorychlostních přístupových řešení, dnes oznamuje, že dosáhla 10. pozici na letošním (2009) seznamu Top Ten výrobců na Tajwanu s hodnotou US$222 miliónů, a stala se tak největší společností na Tajwanu mezi výrobci síťových zařízení.

„V tomto roce slavíme 20. výročí založení společnosti. V průběhu těchto dvaceti let se společnost soustředila na vývoj pokročilých síťových řešení,“ řekl Dr. Yuh-Long Chen. „V posledních letech se společnost ZyXEL soustředila na rozvoj operací v globálním měřítku, a získané ocenění je nejlepším dokladem těchto našich snah.“

Žebříček společností Taiwan Top Ten Global Brands již existuje sedm let a jeho metodologie a vyhodnocovací systém je založen na postupech vytvořených časopisem BusinessWeek v USA. Profesionální vyhodnocení je zajišťováno společností Interbrand a výsledná kvantitativní finanční analýza a kvalitativní analýza určují pozici tajwanských společností na globálním trhu. Výsledný seznam Top Ten společností 2009 Taiwan Top 10 Global Brands je vysoce hodnocen.

O společnosti ZyXEL
Byla založena v roce 1989 na Tajwanu jako ZyXEL Communications Corp. V současné době se jedná o vedoucího dodavatele kompletních širokopásmových přístupových řešení pro poskytovatele připojení, ale také pro podnikatelské subjekty a domácí uživatele. Od svého založení prošla společnost ZyXEL mnoha transformacemi v rychle se rozvíjejícím odvětví síťového průmyslu. V dnešní době patří ZyXEL mezi několik málo společností na světě, které jsou schopny dodat kompletní síťová řešení pro segmenty Telco, SME/Enterprise a Digital Home. Mezi řešení Telco patří přístupová síťová zařízení (bezdrátová i s pevným připojením), zařízení pro instalaci u zákazníka a switche třídy carrier. Mezi řešeními SME/Enterprise nalezneme unifikované bezpečnostní brány, LAN switche, WLAN zařízení a zařízení pro IP telefonii. Řešení Digital Home zahrnují zařízení pro síťové připojení a multimediální zařízení.

Společnost ZyXEL má 3200 zaměstnanců a 70 distributorů po celém světě ve více než 150 zemích. ZyXEL Communications Corp. má 29 obchodních zastoupení a dvě výzkumná a vývojová centra po celém světě. Další informace o společnosti ZyXEL naleznete na stránkách www.zyxel.com nebo www.zyxel.cz.

DigiZone.cz: Placené VoD a obsah zdarma

Placené VoD a obsah zdarma

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Vitalia.cz: 9 největších mýtů o mase

9 největších mýtů o mase

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů