ZyXEL přihlásil své nejlepší produkty do soutěže Křišťálový disk 2005

ZyXEL přihlásil své nejlepší produkty do soutěže Křišťálový disk 2005

Společnost ZyXEL Communications (TSE:2391), přední světový výrobce řešení v oblasti vysokorychlostního přístupu na internet a síťových řešení se účastní soutěže Křišťálový disk v rámci veletrhu INVEX – DIGITEX 2005.

Největší novinkou, kterou společnost ZyXEL na letošním veletrhu INVEX – DIGITEX představí bude unikátní bezpečnostní řešení 8-in-1 ZyWALL UTM (Unified Threat Management), dodávané s bezpečnostnímí firewally ZyWALL 5, 35 a 70. Dále do soutěže Křišťálový disk přihlásila Wi-Fi VoIP telefon ZyXEL P 2000W-v2, integrovanou přístupovou bránu ZyXEL Prestige 2602HW-63C, bezpečnostní bránu ADSL2+ Prestige 661 HW a řešení pro Wi-Fi hot spot ZyXEL ZyAIR G-4100. Tyto produkty budou také součástí volné expozice u stánku společnosti, umístěné v hale B číslo 38.

Prestižní soutěž Křišťálový disk každoročně oceňuje nejlepší exponáty veletrhu INVEX – DIGITEX. Ocenění uděluje odborná komise složená z mnoha předních IT odborníků. Společnost ZyXEL si je u všech nominovaných produktů vědom vysoké kvality a jednoduchosti ovládání. Jedná se o tyto produkty:

1. ZyXEL Prestige 2000W-v2 – letos uvedený Wi-Fi VoIP telefon pracující s protokolem SIP v2 plně podporuje bezdrátové sítě standardu IEEE 802.11b a 802.11g. Malý telefon P-2000W-v2 přináší uživatelům snadnou a bezproblémovou komunikaci s vysokou kvalitou zvuku.

2. ZyXEL Prestige 2602HW-63C  – představuje integrovanou přístupovou bránu (ADSL VoIP IAD) vhodnou pro prostředí malých a středních firem nebo pro domácí užití. Zařízení integruje vysokorychlostní ADSL modem, 4portový ethernetový switch, Wi-Fi přístupový bod IEEE 802.11g a 2 POTS porty pro připojení analogových telefonů pro VoIP.

3. ZyXEL Prestige 661HW – bezpečnostní brána ADSL 2+ se čtyřportovým přepínačem, určená pro bezpečný drátový a bezdrátový přenos dat v rámci malé kanceláře a pro domácí uživatele. Na jaře představený Prestige 661HW odpovídá nejaktuálnějším požadavkům uživatelů na síťovou bezpečnost díky integraci bezpečnostního řešení od firmy Trend Micro.

4. ZyXEL ZyWALL 35 UTM – nová VPN brána pro malé a střední podniky. Předností je snadná instalace, jednoduché ovládání a skvělá cena. Nová řada ZyWALL UTM přináší ucelené řešení ochrany počítačové sítě, které umožňuje realizaci koncepce sjednocené správy bezpečnosti. ZyWALL UTM představuje snadno ovladatelný, výkonný hardware s nabídkou všech nezbytných funkcí pro bezpečnost firemního prostředí: Anti-Virus, IDP, Anti-Spam, Firewall, VPN, Load Balancing, Bandwidth Management a Content Filtering. Celý bezpečnostní koncept umožní firmám a malým podnikům jednoduše a výkonně zabezpečit vlastní uživatele a ochránit svojí síť před hrozbami z prostředí Internetu.

5. ZyAIR G-4100 – zařízení pro snadné založení bezdrátového Wi-Fi hot spotu bez nutnosti složité konfigurace a ovládání. ZyAIR G-4100 umožňuje bezproblémové připojení uživatelů a bezpečnou autorizaci. Je ideálním řešením pro internetové kavárny, restaurace a hotely, které hledají jednoduché řešení včetně snadného účtování poskytnutých služeb.