Hlavní navigace

Názor k aktualitě Alza.cz zvýšila poplatek za odběr na pobočce, pokud za nákup nezaplatíte předem od neuvedu - Stále a již dost dlouho nechápu, co vede...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 9. 2018 8:36

    neuvedu (neregistrovaný)

    Stále a již dost dlouho nechápu, co vede tolik lidí k nákupům na Alze. Když jdu kolem liberecké výdejny, kterou přestěhovali do nepraktické Plazy (jak složité bude dostat větší spotřebič do podzemních parkovacích prostor), jsou tam vždycky obrovské fronty jak na úřadech práce.
    V minulosti jsem nakupoval léta i na jistých e-shopech, kde jsem platil před. Najednou, zničehonic krachly. Nebyly to e-shopy, které mají na Heuréce 5 recenzí, ale vcelku významné, na názvy se bohužel již nepamatuji. Takže platby předem za mě určitě ne, blíží se (nebo již je) další krize a to se zas budeme divit, co všechno zkrachuje.
    Alza odmítla spolupracovat s Heurékou, takže jejich ceny se v porovnávači neobjevují. Pokud jsem v nedávné minulosti něco hledal, pro klid duše jsem se mrknul i na Alzu. Zboží ne vždy měli skladem a hlavně bylo dražší. Je to o finanční gramotnosti - proč bych to měl kupovat na Alze podstatně dráž než někde jinde? Že to budu mít k převzetí o 4 hoďky dřív než jinde? Stačí si spočítat, porovnat, kolik mě bude stát zboží jinde, ať již s poštovným nebo bez. Když jsem v minulosti něco na Alze koupil a pak napsal ke zboží negativní recenzi, buď mi ji neschválil nebo ji smazali.
    Pokud slyším v TV nebo v rádiu reklamu zeleného skřeta, ihned přelaďuji.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).