Hlavní navigace

Názor k aktualitě Česká armáda hledá specialisty kybernetických sil. Nástupní plat 48 tisíc od pan Kulel - Máte pravdu, že práce v armádě znamená řadu...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 1. 2019 12:55

    pan Kulel (neregistrovaný)

    Máte pravdu, že práce v armádě znamená řadu omezení, a ne zrovna malých. Ale na druhou stranu armáda nabízí hodně nadprůměrné sociální jistoty a dlouholetou perspektivu, obvzlášť u specialistů, kde rostoucí věk a slábnoucí fyzická kondice nehrají až tak zásadní roli. Osobně považuji za hodně důležitou tu 100% nemocenskou - když běžný zaměstnanec dostane chřipku, vezme si 2 dva dovolené a pak jde do práce, aby nespadl na almužnu zvanou nemocenská. Voják zůstane doma dva týdny a v klidu se řádně doléčí. Teď v tom není rozdíl, ale za 20-30 let zaměstnanec pozná, jak moc na svém těle podepsal přecházením desítek nachlazení, viróz a chřipek.
    Co se týká řešení přestupků služebním orgánem - vím, že to není legrace, ale na druhou stranu můžete čekat postup striktně podle řádů. Zažil jsem pár kontrol od měšťáků a byl bych stokrát radši, kdybych mohl říct: Zadokumentujte můj údajný přestupek a pošlete to k nám na vyřízení.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).