Hlavní navigace

Názor k aktualitě Česká armáda hledá specialisty kybernetických sil. Nástupní plat 48 tisíc od Josef - Většina z vás tady pere do armády, ale...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 1. 2019 17:51

    Josef (neregistrovaný)

    Většina z vás tady pere do armády, ale nikdo by tam dělal nechtěl.
    Někdo se tady chlubí, co všechno z fotky vyčetl a jak je to špatný, že se tohle může dostat ven. Ale nikdo tady nenapíše, jestli je to porušení bezpečnosti a pokud ano, tak co a v jakém nařízení bylo porušeno, jen samé nepodložené domněnky.
    A pokud už tedy je z obrazovek nějaká informace zřejmá, myslíte si, že je ještě nyní aktuální? Vždyť byla pořízena, jak tady někdo psal, někdy v první polovině roku 2018. A pochybuji, že byla pořízena na nějakém pracovišti s režimem utajení, to by se tam asi těžko někdo procházel s foťákem a jen tak si dělal fotky.
    Jestli si tady někdo myslí, že se informace z fota dají zneužít, protože si přečetl IP adresu a další informace, tak ať si doma sedne ke compu, tyto informace využije, prolomí ochranu a něco vytěží, potom uznám, že tady sedí borec a někde u armády se stala chyba. Jinak je to ale tady jen pusté žvatlání chytrolínů a dobře rozvířená reklama na hledání specialistů ke vznikající kyber jednotce. Takže pochvala panu redaktorovi za sdílení promo armády na hledání nových sil v oblasti IT.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).