Hlavní navigace

Názor k aktualitě Česká televize sestavila seznam omylů a zavádějících tvrzení Jaromíra Soukupa od divák - Vážení Šmejdi z České Televize!. Již léta nás obíráte...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 3. 2018 11:24

    divák (neregistrovaný)

    Vážení Šmejdi z České Televize!.

    Již léta nás obíráte na absurdních poplatcích které si drze za pomoci absurdního zákona z nás vydíráte, navzdory tomu, že nám za to žádné rozumné služby neposkytujete.

    Mluvím zde za nás kdo váš mizerný signál léta nemohou použít, navzdory nejsilnějším zesilovacím zařízení která jsme vyzkoušeli.

    Nechci vás nazývat podvodníky a zloději, protože kdoví, třeba vyvíjíte horečnou činnost, stavíte nové vysílače a miliardy co jste z nás vycucali investujete pilně a okamžitě do efektivnější vysílací sítě která možná v budoucích desetiletích nebo staletích oblaží naše pravnoučata možností pouštět si i vaše programy.

    V tomto případě by vaše označení za podvodníky a zloděje bylo neadekvátní, když jste pouze neschopní lemplové, kteří nezvládají najít vhodné technické řešení, pro vysílání pořadů v rozumné kvalitě všem těm z koho peníze nyní vycucáváte.

    Mám ale nepříjemné plíživé podezření, že s tou horečnou aktivitou na zlepšení signálu to moc nepřeháníte a neschopní lemplové nejste, jen že jste se na nás prostě z vysoka vykašlali (nebo i něco ještě horšího), když naše peníze tak jako tak pravidelně dostanete.

    Šmejdi taky lidi vyloženě neokrádají, jen jim dávají za jejich peníze něco co je předražené, nebo co jim k ničemu zrovna moc neposlouží.

    Tak je to i s vašimi programy které, když je nemůžeme chytit na běžné vysílání, sice můžeme zkusit chytit přes internet, jenže ejhle! Ve většině případů, nám tam jen nabídnete čokly co se honějí ve vodě a zprávu, že z licenčních důvodů to vysílat nemůžete.

    Proto už to ani moc nezkoušíma a automaticky pouštíme TV Prima přes internet protože ti nám vždy něco nabídnou, i když z nás peníze nevysávají jako vy.

    Kdyby se alespoň někdo z vašich papalášů někdy obtěžoval omluvit se za mizerný signál a peníze které od nás vybíráte, aniž byste nám programy zajistili, ale ani to se ještě nestalo. nemluvě o nějaké vizualizaci plánu zlepšení pokrytí jak to plánujete, jaké např. telefoní společnosti dávají k dispozici.

    Vzhledem k výše zmíněným okolnostem, myslím vaše útoky na pana Soukupa nejsou moc oprávněné, alespoň do té doby dokud všem kdo vám platí neumožníte příjem pořadů za které si zaplatili.

    Divák

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).