Hlavní navigace

Názor k aktualitě Chceme konečně digitalizaci a silného koordinátora, vyzval Babiše Svaz průmyslu od mam - Stavební regulace mi naopak příjde poměrně mírná, zejména...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 11. 2017 9:51

    mam (neregistrovaný)

    Stavební regulace mi naopak příjde poměrně mírná, zejména co se týče estetiky, zasazení do prostředí a ekologie.

    Dopravní infrastruktura je tragická, to je pravda, ale není to důsledek ani tak legislativy, jako spíš neschopnosti. Proč Ťok vykládá, že nemůže investovat, protože nemá pozemky na stavbu? Pochopil Ťok, že lidi co pozemky vlastní, chtějí třeba místo peněz, zařídit zakoupení jiného adekvátního pozemku? Že když mu někdo rozetne pole na dvě malé poloviny dálnicí, že hospodaření půjde do kytek na celém pozemku a nejen na místě postavené dálnice? A co se takhle podívat na stávající infrastrukturu. Máme snad kvalitní povrchy a podélné značení silnic v pořádku. Silnice nejsou jen dálnice.

    Digitalizace je spíš jeden obrovský prostor pro korupci a vysosávání peněz jako Smart city. Osobně nevidím přínos v OPen card, Lítačce. Papírový kupon byl lepší, levnější. Nevidím přínos v digitalizaci mých personáních údajů, lékařských záznamů, protoe dřív nebo později je někdo ukradne.

    A konečně. Co je Svaz průmyslu? Jsou tam všichni, kdo něco vyrábí? Těžko. Podobně je to s Hospodářskou komorou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).