Hlavní navigace

Názor k aktualitě Číňané zkopírovali Američanům jejich vlastní exploitační nástroje od lupa.cz jsou už jako čučkaři - Ideologicky balast, respektive relativizaci, tady predvadite jenom vy...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 9. 2019 17:13

    lupa.cz jsou už jako čučkaři

    Ideologicky balast, respektive relativizaci, tady predvadite jenom vy a vam podobni, jakmile tece Americanum maslo po hlave.

    Nezpochybnitelny fakt: Americane utocili na cizi stroje, dokonce to byl Americkym statem sponzorovy utok.

    K vasi otazce: Jak vite (schvalne vyjdu jen ze zapadnich zdroju), APT3 dela na politickych cilech, operuje vyhradne v Cine, Hong-Kongu (opet Cina) a drive i v Americe. V Americe (pod svou jurisdikci) se Americani nemusi namahat se 0-day utokem, takze 1+1 rovna se podle vas kolik?

    V Cine je riskantni delat 0day pres cinske routery, navic neni duvod, v Hong-Kongu za Cisco routery je to pro NSA TAO uplny raj. Muzeme se tedy zacit ptat na ci pocitace v Hong-Kongu asi Americane utocili? Logickym cilem jsou procinsti politici a aktiviste. Ale to uz jdeme do spekulaci, pravdu bude urcite vedet nase vsemocne (nebo nemocne) UZSI, pod nez takove veci spadaji - zeptejte se na detaily u nich.

    Staci vam to takhle nebo budete zase uporne hledat, kde to ma "chybu"?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).