Hlavní navigace

Názor k aktualitě ČT koupila práva na Desatero hříchů, Přiznání, Kateřinu Velikou nebo film Brexit od Uzivatel_tohoto_jmena_jiz_existuje - Jiste, uz jsem se bal, ze se tu...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 10. 2019 10:37

    Uzivatel_tohoto_jmena_jiz_existuje

    Jiste, uz jsem se bal, ze se tu neobjevi nekdo, kdo bude volat po tom, jak je vsude lepe. Jak je jinde trava zelenejsi a obloha modrejsi a ptackove tam zpivaji lepe. Takze toto mame splneno.

    Premyslel jste nekdy nad tim, ze jina nabidka, ktera vyhovuje vam nezamena lepsi pro vsechny a obecne? To, ze neco vyhovuje vasemu vkusu neznemana, ze to vyhovuje druhym a opacne. Tak zkuste vylest ze sve ego bubliny.

    Premyslel jste taky nad tim, ze srovnavate nesrovnatelne napr. v tom, ze Francie a Italie jsou zeme nasobne vetsi. Vetsi trh. Vetsi publikum. Vetsi prijmy apod. To vse se pak muze odrazit od nabidky a tvorby? A ono vyrobit film/serial pro 10 nebo 30 milionu lidi stoji stejne. A pak samozrejme obslouzi vice lidi, maji vetsi prijmy apod.

    Zkuste se tedy nad vecmi nekdy zamyslet trosku ze siroka a zaroven si rici, zda vase hodnoceni kvality neni ryze subjektivni.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).