Hlavní navigace

Názor k aktualitě ČT představila nové filmy a seriály. Točí pokračování hitu Marie Terezie od JiriSedivy - Tady bude potřeba uvést informace na pravou míru....

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 3. 2019 8:07

    JiriSedivy (neregistrovaný)

    Tady bude potřeba uvést informace na pravou míru. Nevím zda je pro vás Itálie natolik neznámou zemí anebo jste si ji spletl s jinou.
    Itálie naopak patří mezi nejbohatší země Evropy, je členem skupiny G7 což je skupina sedmi nejbohatších a nejrozvinutějších ekonomik světa. Průměrná mzda 300 euro v Itálii nebyla nikdy, natož dnes. Je pravda, že existují rozdíly mezi severem a jihem, ale průměrná mzda třeba v Miláně což je jedno z nejbohatších měst v EU dosahuje průměrná mzda 3000 euro, tři tisíce ne tři sta. Na jihu okolo 1500-2000 euro. Celková průměrná mzda je podle informací z minulého roku 67.000 Kč měsíčně což je asi o tři tisíce méně než třeba v Kanadě. Takže o chudobě se jistě bavít nemůžeme. Další hloupost, vlaky. Na jihu mají nejenom vlaky a celkově Itálie má jednu z nejrozvinutějších železnic na světě, ale od roku 2010 v Itálii jezdí rychlovlaky FrecciaRossa který dosahují rychlostí až 300-350km v hod. Vlaky jezdí od severu až po jih do Neapole.
    Taktéž příště se lépe informujte Vy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).