Hlavní navigace

Názor k aktualitě Data: DVB-T2 letos mírně oslabuje, zvyšuje se zájem o IPTV od Pamětník - Znalý přece ví, co exUPC/Vodafone ve své DVB-C...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 11. 2021 7:59

    Pamětník

    Znalý přece ví, co exUPC/Vodafone ve své DVB-C svým abonentům nabízí. A jistě části z nich nevadí, že ne všechny stanice může přijímat v kvalitě HD a potom je úplně jedno, zda je zbývající SD šířeno v DVB-C, nebo DVB-T. Při použití CA modulu, ale v TV bez možnosti nahrávání na USB, je vhodným prostředkem na záznam části pořadů starý dobrý PVR.

    Velká část této debaty se právě týká možností shlédnout pořad se zpožděním a jedním z levných a spolehlivých prostředků je i nahrávka z DVB-C v normě DVB-T na obyčejný PVR. O tom, že se vždy musí jednat o záznam v HD kvalitě, zatím v celé debatě nepadlo ani slovo. A tvářit se, že v dnešní době už nic v SD není v kabelovkách k dispozici, je poněkud falešné.

    Pokud bych Vás pozval k sobě a pustil Vám záznam ze stanice, která je v DVB-C k dispozici jen v SD kvalitě, opravdu byste poznal, zda to bylo zaznamenáno z DVB-C, nebo DVB-T?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).