Hlavní navigace

Názor k aktualitě Digitální Česko: co se změnilo ve finální verzi programového prohlášení Babišovy vlády? od anonym - Je to velmi brilantně podanýsouhrn změn - před...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 1. 2018 3:40

    bez přezdívky

    Je to velmi brilantně podanýsouhrn změn - před a potom..

    ALE.. podívejte se na jakoukoliv diskusi ohledně Babiše,.jeho vlády a spol. na Novinky.cz.. ti lidé tam jsou totálně vy-platlaní a naprostí trotli!! to se nedá říci jinak! na žádném jiném serveru (typu lidovky, aktualne, idnes.. tyden) nenajdete tak slabomyslené,. TOTALNE HLOUPE a ZAOSTALE jedince, jako na v diskusi NOVINKY:Cz na jakékoliv téma ohledně "babiš"..

    k tomu je nutné dodat i v posledních 14 dnech zveřejněný průzkum (nedokáži si vybavit, na jakém serveru - ale novinky určitě ne! - bud aktualne, nebo idnes).. že celá 1/4 občanů CR chodí do práce NA SMENY! .. už to o samo je o sobě alarmující, protože až existující určité specifické profese typu nadnárodních Shared Service Center, kde i IT pracuje na směny v noci.. tak jsou to max desítky lidí.. ne.. toto je o těch nejubožejších lidech, co makají za nějakých 15k hrubého a pak se jen vztekají, nadávají .. závidí ostatním a.. a hážou to ANo..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).