Hlavní navigace

Názor k aktualitě Do Huawei se pustil i britský ministr obrany, čínskou firmu nechce v 5G sítích od lupa.cz jsou už jako čučkaři - Babske tlachy. Putin nejnoveji definoval strategicky ukol, ze...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 12. 2018 20:45

    lupa.cz jsou už jako čučkaři

    Babske tlachy. Putin nejnoveji definoval strategicky ukol, ze chteji predelat strukturu ekonomiky, takze nejmin 10let potrebuji fungujici a spolupracujici Evropu bez nejakych vykyvu. Podivejte se taky na HDP Ruske federace, srovnejte to se staty EU, a vyndejte uz tu ruku z nocniku. Cesko neni pupek sveta, strategicky duvod jeho vzniku byla touha mocnosti kontrolovat a brzdit vliv Nemecka ve Stredni Evrope. Tenhle duvod uz padl, takze se nase fakticka hodnota blizi limitne k nule. Radar tady neni, vliv mame umerny velikosti, ekonomicky jsme jen satelit Nemecka. Zajimavejsi je Polsko, my zajimame mozna jen tak sami sebe.

    Valna vetsina nasich vrcholnych politiku nema koule a osobnost, takze je Cesko odsouzeno byt vzdy necim satelitem. Tak to proste bohuzel je bez ohledu na to, co do vas tlaci masmedia.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).