Hlavní navigace

Názor k aktualitě Facebook chce skrýt počty lajků, vyvolávají prý závist od Prazanda - Myslím, že tohle je už dávno překonané, aspoň...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 9. 2019 4:16

    Prazanda

    Myslím, že tohle je už dávno překonané, aspoň co se týče jedinců sdílejících nějaká rádoby životní moudra. Myslím, že FB je stále takový, jaký si ho člověk udělá a já na něj chodím právě kvůli informacím od lidí, kteří opravdu tvoří obsah (a vyhýbám se těm, kteří jen sdílí videa z youtube a vtipné obrázky). Takhle mám zeď spíš o deníčcích a článcích psaných ve statusu.

    Bohužel v tuhle chvíli nevím o jiné službě, která by mi dovolila přímo od lidí dostávat její obsah. Blogy jako takové jsou většinou mrtvé, či aktualizované hodně sporadicky. V tomhle má FB stále tu výhodu, že profily/stránky fungující jako blogy mám stále při jednom, je tam dost čtenářů a tak autoři mají pro koho psát. Ale tuhle věc by, pokud to nepodělají ještě víc, mohl zastoupit Tumblr pod Wordpressem. A dostat tak do obsahu sociální sítě blogerů něco víc, než hloupé citáty, meme a obrázky. Je jen otázka, jak to uchopí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).