Hlavní navigace

Názor k aktualitě Facebook maže nahlášené příspěvky dvakrát častěji než loni, chválí EK od Filip Jirsák - Na anonymním sdělení nevidím nic inteligentního – právě...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 6. 2017 8:46

    Filip Jirsák

    Na anonymním sdělení nevidím nic inteligentního – právě naopak. K čemu je nějaké anonymní sdělení? To, že existují lidé, kteří mají bůhví proč potřebu ostatním kecat do toho, co a kde zveřejňují, víme i bez komentáře „Obyč.“. Kdyby nepsal anonymně ale bylo možné jej zařadit do nějakého kontextu, mohlo by to sdělení být něčím zajímavé – hele, i tenhle člověk si myslí tohle, to jsem nečekal, asi bych se nad tím měl zamyslet. Ale když to napíše anonym, k čemu to sdělení je?

    Nevím, kdo je „běžný uživatel sociální sítě“ – asi jsem nikdy nikoho takového neviděl. A obávám se, že ani nikdo jiný. Potenciál zneužití má kde co. Nevím, co je „státní buzerační systém“. Píšete o jakési nedefinované psychické poruše. Psychická porucha spočívající v obavách, že vás neustále někdo sleduje, naopak už pojmenována byla – paranoia. To, že mne někdo vyfotí a publikuje to, s Facebookem nijak nesouvisí – to klidně může dělat bez Facebooku, a dělo se to už dávno před internetem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).