Hlavní navigace

Názor k aktualitě Filmařskou anticenu Zlatý citrón dostali členové Rady České televize od XYZ - "A ano, je treba retorikou novinkovych trolu hlasat...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 1. 2021 12:47

    XYZ

    "A ano, je treba retorikou novinkovych trolu hlasat "sice nejsem podporovatel nyni dosazenych radnich, ale delaji to dobre..." apod. to je takovy ten klasicky scenar, jak se jakoze vymanit a vypadat, ze je vlastne odpruce, ale pak danou vec podporit."

    1. Nevím co tady plácáte, ale já JSEM (!) podporovatel současných radních, není to snad zřejmé... pokud prokážou, že dělají víc, než předešlé Rady, tzn. nechodí se jen vyspat a pro výplatu. Dávám jim prostě šanci.

    2. Definujte mi co je a co není objektivní a kdo o tom rozhoduje. Pokud jde o novinový zdroj, může být tento jak pravdivý tak zkreslený. Opět záleží kdo článek píše, komu fandí, jaký má subjektivní pohled na svět. Podívejte se kupříkladu jak se různí pohledy na ideální USA a zlou Čínu a obráceně.. To že to co se děje u nás, je jen u nás, je hodně naivní myšlenka.

    " A je ojektivne jasne, ze je maximalni snaha tomuto zamezit a to dostazenim ruznych lidi do rady CT apod. s jasnym ukolem a cilem a to je odstraneni soucasneho vedeni a zruseni danych poradu, pripadne dosazeni takovych lidi, aby se zacali zabyvat tim, co jim urci."

    Jmenujte mi období či vládu od roku 1990 kdy tomu bylo jinak.

    "To jsou proste fakta. A ano, muze tu kdokoli psat, jak to neni pravda, jak to je jinak, psat cokoli, ale na tomto nic nezmeni."

    Fakta tedy žádná nevidím, jen domněnky a co se Vám nelíbí. To je ale v pořádku. Máte svůj názor jako já mám svůj. Nutně nemusí být špatný názor jeden nebo druhý. Jen můj názor nemusí všeobecně většinou vnímaný jako správný stejně jako ten váš. To je celé.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).