Hlavní navigace

Názor k aktualitě Filmařskou anticenu Zlatý citrón dostali členové Rady České televize od XYZ - "Vy nejste schopen sam posoudit protizakonny stav a...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 1. 2021 13:21

    XYZ

    "Vy nejste schopen sam posoudit protizakonny stav a potrebujete "oficialni" stanovisko???????"

    Od toho tu nejsem. Od toho tu jsou jiní. Pokud ti jiní řeknou, že se nic nestalo a porušeno nebylo, tak do té doby než to někdo nevyvrátí, je tomu prostě tak. Je zásadní rozdíl to co si myslíme a tak jak to je.

    "Takove opomenuti se muze stat vzdycky, dulezite je jak na jeho odhaleni z..."

    Už jsem psal, moje hloupost... dám si pohlavek

    "Pripominam ze jeden jediny vyrok Elona Muska minuly tyden zapricinil kratkodoby rust akcii firmy provozujici komunikator Signal o 14000% (ctrnact tisic procent). Jeden tweet Trumpa privedl hnuti MAGA k ataku na Kapitol. Ale podle vas jen neco rekli a na realitu to nemelo zadny vliv????"

    Takto, vím kam míříte. Si můžeme předhazovat různé příklady... Ale pokud se vrátím k Radě, tak ne.. Nevšiml jsem si, že by po zprávě v novinách, že 168 hodin je na zrušení, byl pořad druhý den zrušen a ČT se dostala do krachu... Všiml jsem si, že naopak posílil odpor a uměle se pořad začal vyzdvihovat, právě opačný efekt. Ale to by bylo na nekonečnou diskusi..

    Chápu co mi chcete říct, netvrdím, že nemáte vůbec pravdu. Ale zatím nikdo nic neporušil. Co je diskutabilní je práce jednoho z Radních v médiích, a tam bych si už tak úplně jistý nebyl, jestli je vše úplně OK za to bych úplně ruku do ohně nedal.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).