Hlavní navigace

Názor k aktualitě Foto: Tohle jsou Ruskem placené reklamy na Facebooku, které měly ovlivnit volby v USA od Datel - Tak ocislovanim z toho sice tri radky nevznikly,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 11. 2017 11:58

    Datel (neregistrovaný)

    Tak ocislovanim z toho sice tri radky nevznikly, ale budiz, pro jednou..

    1. prim
    2. tak se kvuli tomu nerozciluj. No a nerozciluj se ani nad tema, kteri maji pocit ze kdyz vlada jedne zeme financuje a vyviji aktivity k ovlivneni voleb, byt z jedne casti pouze na facebooku, tak ze je to zlocin ktery zasluhuje prinejmensim radneho vysetreni.
    3. ano, jsem clovek ktery ma respekt k americke ustave, ktera stavi zasah do voleb na uroven zlocinu. A myslim si, ze bychom meli vuci Rusku postupovat stejne
    4. americka media neovlada statni moc. Takze se ani neda cekat, ze by jejim prostrednictvim sirila nejakou propagandu. Natoz aby smerem do zahranici. Chces to srovnat se stavem v Rusku?
    5. jo, propagandisticke blaboly me moc nezajimaji. A okacevace vetsinou ignoruju. Ted jsem udelal vyjimku, protoze jsem nabyl dojmu ze jsi na dobre ceste ty svoje traktaty aspon nejak zkratit.
    6. Tak to me mrzi. Zdalo se mi, ze jsi grafoman a sberatel ruskych propagandistickych idei, jejichz sireni ti dela prinejmensim radost.. :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).