Hlavní navigace

Názor k aktualitě Foto: Znovuzrozená Nokia 3310 se začíná prodávat v ČR. Jak vypadá? od fd - Vite co je na tom krasne? Setkavam se...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 5. 2017 19:09

    fd (neregistrovaný)

    Vite co je na tom krasne? Setkavam se s lidmy od uklizecek po majitele firem s miliardovymi obraty. A podle telefonu si dovolim klidne urcovat vlastnosti tech lidi. Znam majitele firem, kteri maji 10let stary tlacitkovy telefon, protoze telefonuje a oni potrebuji telefonovat, znam uklizecky, ktere maji iPhone (na uver), protoze potrebuji, aby sousedka pukla zavisti. Plati to ovsem i naopak, pricemz (prevazne) plati zaroven i to, ze cim ma kdo nakladnejsi telefon, tim vetsi drevo je v zachazeni s nim.

    Osobne pak daleko vice ocenim telefon, ktery nemusim tyden dobijet, nez telefon, na kterem sice mohu sledovat 4k video, ale v takovem pripade se vybije i pripojeny na zdroj. Mnohem vice ocenim zarizeni, ktere 100x spadne, a krome par oderek se mu nic nestane, nez supertenkou placicku ktera pri prvnim "zlem pohledu" praskne.

    Potiz je, ze zcela vseobecne, nejen na trhu telefonu, je k dizpozici takovych zarizeni, ktera by byla ucelna a plnika svoji funkci, cim dal mene. Uz jen cekam, kdy se zacnou vsude prodavat elektronicke sroubovaky (postaci dobit kazde 3 hodiny) a nasledne na kickstarteru nekdo zalozi projekt "vyrobim sroubovak, zn: klasika, drevena rukojet, kvalitni ocel".

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).