Hlavní navigace

Názor k aktualitě Hostingu Czechia od firmy ZONER unikly přihlašovací údaje zákazníků [AKTUALIZOVÁNO] od fd - "Koncem roku 2013 jsme zjistili " ... Priprava na...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 11. 2017 18:57

    fd (neregistrovaný)

    "Koncem roku 2013 jsme zjistili " ...

    Priprava na GDPR. O nic jineho nejde. Boji se toho, ze kdyby se to provalilo az po 5. pristiho roku, uz by to bylo prave podle tohoto => potencilene pomerne palciva pokuta. Nyni budou nejmene pristich 10let o vsem tvrdit, ze to neni z nejakeho aktualniho uniku, ale z toho stareho.

    Jinak bych vskutku chtel byt jejich zakaznik, byt informovan po 5 letech ze jiz 5 let vedi za data unikla (nebo mohla uniknout), okamzite rusim smlouvy a podavam zaloby - prave pro to neinformovani.

    Apropos, pomerne by mne zajimalo, koho chteji za co stihat, pokud se totiz skutek udal pred 5 lety, a oni sami priznavaji, ze o tom vedeli, tak at uz se stalo cokoli, velice pravdepodobne to bude davno promlceno.

    § 34 Promlčecí doba
    (1) Trestní odpovědnost za trestný čin zaniká uplynutím promlčecí doby, jež činí
    a) dvacet let, jde-li o trestný čin, za který trestní zákon dovoluje uložení výjimečného trestu, a trestný čin spáchaný při vypracování nebo při schvalování privatizačního projektu podle jiného právního předpisu,
    b) patnáct let, činí-li horní hranice trestní sazby odnětí svobody nejméně deset let,
    c) deset let, činí-li horní hranice trestní sazby odnětí svobody nejméně pět let,
    d) pět let, činí-li horní hranice trestní sazby odnětí svobody nejméně tři léta,
    e) tři léta u ostatních trestných činů.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).