Hlavní navigace

Názor k aktualitě Jak zastavit lži na internetu? Přihlaste se na FakeHacks, hackathon proti fake news od mar - Celý ten boj s fake news je jen...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 1. 2018 18:46

    mar (neregistrovaný)

    Celý ten boj s fake news je jen zástěrka pro cenzuru a ovládnutí prostoru, kam ještě drápy systému nedosáhly. Zatímco desítky let nazpět měl systém vše v rukou a média si hrály na nějakou nezávislost a nestrannost a jely přitom systémovou propagandu , tak teď stačí pár kliknutí a pravda se ukazuje - politici lžou. Speciálně socani,levičáci jsou z toho na větvi, ti už se často neudrží a ukazují, že s tím HItlerem a Stalinem přeci jen socialismus sdílí stejné perspektivy nesvobody a premisy vládnutí. Viz Německo, Čína.

    Nakonec, když slavné vyšetřování o ruském ovlivňování voleb v USA nezjistilo vlastně nic, a ukázalo se jen to, že americké volby mělo ovlivnit pár nepodstatných zpráv na FB, z kterých Dočekal dělá bůhvíjak velkou intelektuální bombu jen z důvodu, že ho štve, že vyhrál Trump. Zatímco EU si tady platí propagandu v řádech milionu Eur, tak poukazuje zase na Rusáky a jako příklady ovlivňování ukáže nepodstatné přeceňované blbosti.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).