Hlavní navigace

Názor k aktualitě KSČM zveřejnila návrh zákona o majetkových přiznáních novinářů od Nickless account - "videt do kapes vsem, kdoz ovlivnuji verejne mineni" Verejne...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 11. 2019 14:54

    Nickless account

    "videt do kapes vsem, kdoz ovlivnuji verejne mineni"

    Verejne mineni muze ovlivnit kazdy kdyz vyjde s transparentem na namesti nebo s nim vyleze rypadlo v dole, mame (zatim jeste) svobodu projevu..

    "Kupodivu nejvic jich dokazou za rok vyprodukovat bankovni a ochodni instituce kvuli ovlivneni ceny a naslednemu zisku."

    Nicim nepodlozeny blabol

    "Putin byl vyskoleny KGB, Bush byl zase hlavoun v CIA"

    * USA jsou na rozdil od Ruska demokraticky stat (nevite kdo tam vyhraje pristi volby a muzete tam beztrestne kritizovat vladu) a tajne sluzby jsou tam pod verejnou kontrolou.

    * O kterem Bushovi mluvite a jaky byl presne jeho formalni vztah k CIA? Putin byl vysazen v NDR za ucelem prumyslove spionaze v oboru bezdratovych komunikaci.

    "i v techto organizacich jsou kupodivu lide slusni"

    Pokud nekdo pracujer pro tajnou sluzbu nedemokratickeho statu, tak bud uplne blbej, naprosto bezpaterni, nebo fanaticky verici v system.

    "Prognosticke ustavy jsou jiste zajimave tema, ale dost mimo."

    Jeho byvali zamestnanci sedi na hrade nepretrzite poslednich 16 let. Predtim pracovali napriklad s agentem KGB Karlem Koecherem. Veskere dokumenty o cinnosti PU jsou dosud neverejne. Strane syna tehdejsiho zamestnance PU nyni vyrazne rostou preference. Lze se opravnene domnivat ze tehdejsi zamestnanci PU nas soucasny zivot stale ovlivnuji vyznamne.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).