Hlavní navigace

Názor k aktualitě LN: Elektrické koloběžky Lime v Praze použilo přes 50 tisíc lidí od NeLime - Lime si zasluhuje podekovat za zasluznou praci kterou...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 12. 2018 17:17

    NeLime (neregistrovaný)

    Lime si zasluhuje podekovat za zasluznou praci kterou udelalo, ze to u nas skutecne vyzkouseli. Nezustali jen u reci, slibu a planu jako ostatni velci poskytovatele takovychto sluzeb. Nicmene jejich provedeni ma daleko k dokonalosti a dalo by se rici ze i k ocekavanemu beznemu standardu.

    - 25kc nastupni taxa a ocekavat ze lide budou od metra dojizdet ke kancelari je bud naivni nebo lez.
    - Krome umisteni velkeho poctu kolobezek po Praze a opevnych PR clanku na vsech dostupnych internetovych serverech je jejich viditelnost pro cechy nulova. Stranky v cestine neextistuji, jmeno ceske dcerinne spolecnosti nebo reprezentanta ktery spolecnost Lime zastupuje v CR a na ktereho se spotrebitele mohou obratit s problemem nikde nenajdete. Jak na jejich strankach tak v jimy placenych clancich. Ze se jedna i kontaktni telefonni cislo nebo jmeno jedineho ceskeho zastupce neni asi nutne zminovat. Vsechny zakony na ochranu spotrebitelu a regulace EU pro nasi ochranu jsou bezbranne a bude zajimave zjistovat kam se obratite az vam spolecnost nauctuje jinou castku nez jste ocekavali. Ono obracet se podle pravidel Lime k soudu v USA preci jen ceskeho obcana zrovna moc nenapadne a kdyz tak si to dost rozmysli.
    - Nedostatky v podobe ze i kdyz vam kolobezka ukazuje 7mil k dojezdu ale vypne se aniz ujedete mili a tak jste tedy vice mene vyhodili 25kc je sice k nastvani ale da se prezit.
    - Pokud ale nastane situace kdy je nauctovana castka mnohonasobne vetsi uz to cloveka asi napadne resit. Zabavny je totiz fakt ze kolobezka prestane uctovat pouze az kdyz v aplikaci provedete vypnuti a to i kdyby jste to provest nemohli. V opacnem pripade vam ucet stale nabihaa to i pokud se vam rozbije telefon, vybije baterka, prestane jit internet. Zeptej te se jich sami. Nikde to sice sami nepisou, ale tento stav pripousteji kdyz se vam povede je kontaktovat.

    Je dost mizerie ze magistrat Prahy v cele exprimatorkou Krnacovou myslel na obyvatele Prahy az do te miry ze podepsal memorandum a nedohodl si ze se v Praze bude provozovat sluzba jez bude svym uzivatelum poskytovat sluzbu podle ceskych zakonu podlehajici ceskym zakonum a ceskym soudum.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).